Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KOBIETA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 7:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

daj znac co i jak. ale mysle ze jest ok Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
michal123

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie ze napisze... jak narazie jestem dobrych mysli ale zaczynam panikowac nerwy mnie zrzeraja ciagle chodze i mam ochote obgryzac paznokcie:/ boje sie strasznie... bo nie wiem co sie dzieje:/ zdaje sie niema czego sie bac bo niebylo wytrysku wewnatrz niby dni nieplodne ale strach jest... Sad Sad Sad Crying or Very sad
Powrót do góry
michal123

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiec tak zaszedlem do niej otworzylismy i nie bylo nic napisane ze to trzeba robic rano czy jakos tak wiec... zrobilismy test... wyszedl negatywny:) moja dziewczyna ma twarde piersi i jakis dziwny sluz ale uspokoila sie:) mowi ze wierzy testowi:) no wiec jak narazie wszystko po naszej mysli:)
pozdrawiam i bardzo Wam dziekuje za wsparcie:) mam nadzieje ze okres sie pojawi jak najszybciej:) jak tylko sie pojawi to Wam napisze:)
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez robilanm QUICK VUE wieczorem. on jest na tyle dokladny ze nie ma koniecznosci zeby go robic rano. ciesze sie ze zrobiliscie test. sam widzisz ze panika byla zbedna Laughing
Powrót do góry
michal123

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile to dobrze:) najgorsze bylo to jak sie przesuwalo!! mysalem ze dostane zawalu:D na szczescie wyszlo jak wyszlo Smile zachowalismy sobie test na pamiatke:) w przyszlosci bedziemy wspominac:)
Powrót do góry
demptd

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 1:55 pm    Temat postu: czy mozliwa ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakies 1,5 mca temu kochalem sie z dziewczyna i wlozylem go kilka razy i nie doszedlem nawet do konca i wytrysku nie bylo wcale.. no i potem jej sie tydzien okres spoznial i zrobila test i wyszedl negatywnie ale pozniej dostala okresu, ciaza jest mozliwa czy nie bardzo? pytam dlatego ze sie stresuje.. wiem ze przesadzam ale ehh.. taki juz jestem.. czekam na szybkie odpowiedzi..
Powrót do góry
katarzyna 22
Gość

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie masz czym martwic napewno twoja dziewczyna nie jest w ciazy
Powrót do góry
demptd

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dodam ze to byly jej dni nieplodne
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 2:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Według mnie nie jest w ciąży.

Testy rzadko oszukują.

Więc głowa do góry. Wink
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestescie pewne na 100%?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 17 z 43