Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
shatzy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

post został skasowany ze względu na to iż jest taki sam post w innym temacie. Piszemy 1 post a nie kilka w różnych tematach

link do tematu http://www.biomedical.pl/forum/ratunku-czy-ja-jestem-w-ciazy-vt2303.html

----------edit by drapaka----------
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
shatzy

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

post został skasowany ze względu na to iż jest taki sam post w innym temacie. Piszemy 1 post a nie kilka w różnych tematach

link do tematu http://www.biomedical.pl/forum/ratunku-czy-ja-jestem-w-ciazy-vt2303.html

Powrót do góry
shatzy

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 1:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Asio
Gość

PostWysłany: Sob Sie 12, 2006 12:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od 4 lat miesiączkuję regularnie. W zeszłym miesiącu osres spóźnił mi się o 1-2 dni. Dziś jest kolejny miesiąc i mija 32 dzień. Przez ten czas przeszłam zapalenie pochwy, pogoda była bardzo męcząca te ponad 30 stopniowe upały, jak również miałam mnóstwo stresów. Ze swoim chłopakiem wspólżyłam. Uprawialiśmy bezpieczny seks, ale też bywało że nie zabezpieczlaiśmy się. Martwi mnie opóźnienie miesiączki. Kiedy zbliżał się termin, pojawiły się normalne objawy. Zaczły boleć mnie piersi, pobolewa mnie brzuch, przybrałam kilogram na wadze, mam upławy, wszytsko jak zawsze, ale krwawienia nie ma. Do tego wszytskiego chodzę wściekła, a najgorsze ze denerwuje mnie to opóźnienie. Popadam w panike i zamiast sie uspojakac to pogrązam się bardziej. Czy jest możliwe zebym była w ciąży????
Boję się zrobić testu, a lekarza traktuje jako ostateczność. Poradzi mi ktoś coś?? bardzo Was proszę. Dziękuję z góry i pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 12, 2006 12:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób test. Ja nie mogę powiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie. Pozatym nie napisałaś kiedy współżyłaś dokładnie, czy był z wytryskiem stosunkek.

Ale bardzo możliwe, że te zmiany spowodowane są zróżnicowaniem pogody.
Nie stresuj się, bo opóźniasz nadejście miesiączki.
Powrót do góry
Asio
Gość

PostWysłany: Sob Sie 12, 2006 7:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Współżyliśmy bardzo często, nie potrafię podać wszstkich dat. Byl to stosunek przerywany, do wytrysku dochodziło, ale praktycznie nie miałam styczności z nasieniem i wydaje mi się, że małe prawdopodobieństwo jest niewielkie. Ale sama już nie wiem co mam myśleć.
Dziękuję za odpowiedz.
Powrót do góry
angulka

PostWysłany: Sob Sie 12, 2006 11:52 am    Temat postu: Czy moglam zajsc w ciaze? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sluchajcie kochani uprawialam petting z chlopakiem oczywisice nie wszedl we mnie , a mianowiscie boje sie ze moge byc w ciazy.....moj chlopak gdy dostawal orgazm wycieral sie i byl zdala ode mnie .... boje sie ze moge byc mimo tego w ciazy gdy mnie tam dotykal on twierdzi, ze sie wycieral i to ejst nie mozliwe twierdzi ,ze musilo by sie to dostac bardzooo gleboko aby doszlo do zaplodnienia Okres powinnam dostac lada dzien tzn skonczyl mi sie 18lipca wiec alad dzien powinnam miec okres ale boje sie ze moze sie spoznic bo ten moj stres wszytko moze opoznic Kolezanka mowila zeby doszlo do zaplodnienia musi sie spuscic w srodku u mnie hmm prosze o pomoc......bede bardzooo wdzieczna

---- edit by Paweł:
Prosze nie nadawać temaów "pomocy" i to zwłaszcza wielkimi literami, starajmy sie nadawać tematy odpowiadające treści postów.

Ostatnio zmieniony przez angulka dnia Wto Sie 15, 2006 5:31 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 12, 2006 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stosunek przerywany to słaba metoda antykoncepcji.

Więc jedyne co mogę powiedzieć to: zrób test i będzie po problemie.
Powrót do góry
to ja
Gość

PostWysłany: Sob Sie 12, 2006 2:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiec wczoraj pojawil sie okres:) mysle tak wejde i poinfeormuje osoby ktore staraly mi sie pomoc:) dziekuje Wam za wszystko:) do uslyszenia:)
Powrót do góry
asienka23

PostWysłany: Sob Sie 12, 2006 7:05 pm    Temat postu: czy to może być ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spóźnia mi się ósmy dzień okres zrobiłam test ale wynik był negatywny w dalszym ciągu jednak nie dostałam miesiączki. Proszę o odpowiedź czy wynik testu mógł być błędny?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 22 z 43