Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 9:54 pm Temat postu: |
|
|
tak. jak najbardziej. po okresie sa dni suche potem pojawia sie sluz nieplodny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziewczyna Gość
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 10:15 pm Temat postu: :( |
|
|
witam,
błagam pomóżcie mi... nie wiem czy jestem w ciąży ostatnią miesiączke miałam około 30 czerwca, zazwyczaj miesiączki dostawałam dosyć regularnie, różnice to były najwyżej kilka dni. powinnam była dostać około 30 lipca ale nie dostałam. Zamiast miesiączki przez kilka dni śluz był zabarwiony na brązowo lub jasno czerwony. Jestem dziewicą, ale mój chłopak dotykał mnie i ja jego też. Czy możliwe żeby doszło do zapłodnienia przez dotyk jesli on lub ja miał nasienie na palcu? Słyszałam kiedyś że plemniki w takich warunkach nie mogą długo przeżyć. Ostatnio zwiększył mi się apetyt, często robię siusiu, jest mi niedobrze jak coś zjem. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale po prawej stronie pępka mam nie wielki wzgórek nie wiem czy takie coś ma cos wspólnego z ciążą. Czy mogło dojść do zapłodnienia? Czemu zamiast miesiączki śluz był lekko zabarwiony? No i ten wzgórek przy pępku? Prosze odpiszcie bardzo się martwię. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziewczyna Gość
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 10:39 pm Temat postu: |
|
|
jeszcze dodam ze z chłopakiem dotykałam się ostatnio jakoś 17-19 lipca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziewczyna Gość
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 10:46 pm Temat postu: |
|
|
mój chłopak mnie zostawił niedawno. dużo płakałam, teraz jeszcze boję się o tą ciąże. może to wszystko wynik stresu? prosze powiedzcie co o tym wszystkim myślicie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
m Gość
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 12:17 am Temat postu: |
|
|
witam..sama juz nie weim czy nie jestem przewrazliwiona..kochalam sie z chlopakiem 8dnia cyklu..on uzywal prezerwatywy dni nieplodne wiec niby wszystko powinno byc ok..ale od jakis 3dni mam bole podbrzusza...strasznie bola mnie pachy oraz mostek bol ten promieniuje az po szyje..piersi nie mam specjalnie przeczulonych raczej takie jak zwykle..nigdy tak nie mialam stad moje obawy..czy ktos moze mi powiedziec dlaczego tak sie czuje?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 11:25 am Temat postu: |
|
|
dziewczyna mysle ze w ten sposób nie mogło dojsc do zaplodnienia zalezy czy mialas dni płodne..Jednak opóźnienie wynika z pewnoscia ze stresu.Dla pewnosci zrób test . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 12:56 pm Temat postu: |
|
|
Do m :
Rozumiem, że teraz jest około 13 dnia cyklu?
Jeśli tak, to są to objawy nadchodzącej owulacji. Mówię o podbrzuszu.
A te inne bóle,nto może zwykłe z powodu nerwów.
Napewno nie jesteś w ciąży. Uprawiałaś seks w dni niepłodne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 1:34 pm Temat postu: |
|
|
Czy możliwe żebym była w ciąży ? Hmm... jeżeli współżyłam z chłopakiem dzień przed spodziewaną miesiączką, oczywiście z zabezpieczeniem... Tylko, że miesiączka spóźniła się 4 dni, a w dzień kiedy ją dostałam (jeszcze przed tym) znowu byliśmy blisko współżycia jednak nie wyszło... Pewnie trochę chaotycznie napisałam, ale naprawdę się boję, bo po tym wszystkim niby okres miałam,tylko taki inny niż zwykle, mniej obfity... dodam, że w tym czasie przyjmowałam także antybiotyk... Może jestem przewrażliwiona i za dużo czytam o tych wszystkich objawach ciązy,ale mam wrażenie,że niektóry z nich można mi przypisać,np. mdłości(może to ze strachu?),wg mnie powiększone podbrzusze i dziwne żyłki na piersiach... Minęło 20 dni od czasu 'naszej drugiej próby współżycia', mój cykl trwa 24 dni, zastanawiam się czy poczekać jeszcze te kilka dni na okres... czy może zrobić ten nieszczesny test... A co Wy o tym wszystkim myślicie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Uważam, że nie jesteś w ciąży. Dni po owulacji a przed miesiączką, wiadomo, są dniami niepłodnymi.
Dla pewności możesz zrobić test. Test można zrobić od 6 dni od przypuszczalnego zapłodnienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 6:40 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za odp. A tak wogóle to jak to jest podczas miesiączki, są dni płodne czy nie ? Bo w różnych miejscach, różnie piszą.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|