Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Koskusia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 20, 2006 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochalismy sie z chlopakie 5 tygodni temu(3 dni po okresie) byla gumka. Teraz jest mi niedobrze i boli mnie brzuch. Czy moge byc w ciazy??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 20, 2006 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W miesiączkę są dni niepłodne.

Koskusia, wydaje mi się że po prostu wmówiłaś sobie, że możesz być w ciąży. Marne szanse na to byś była w ciąży. Jeśli prezerwatywa była napewno w całości to nie martw się.
Powrót do góry
malinka

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 1:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do zblizenia miedzy mną a moim chlopakiem doszlo 17 maja..od tamtego czasu kochamy sie kilka razy w tyg.jak kochalismy sie bez prezerwatyw to on zawsze "wyskakiwal wczesniej".Czy jest taka mozliwosc,ze smerma wycieka podczas kochania sie?
dodam jeszcze ze straszliwie sie boje i mam bole w dolnej czesci brzucha...moze to z nerwow?
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Metoda przerywana jest bardzo słaba. Więc duże ryzyko podczas takiej metody istnieje.

Musisz po prostu zrobić test. Nikt na forum nie da 100%-wej odpowiedzi na Twoje pytanie.
Podczas stosunku, przed wytryskiem, może wyciekać płyn ejakulacyjny, poprzez który może dojść do zapłodnienia.

Mogą to być objawy owulacji lub nadchodzącej miesiączki również.

Ale radzę zrobić test.
Powrót do góry
dziewczyna
Gość

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
nie wiem czy jestem w ciąży ostatnią miesiączke miałam około 30 czerwca, zazwyczaj miesiączki dostawałam dosyć regularnie, różnice to były najwyżej kilka dni. powinnam była dostać około 30 lipca ale nie dostałam. Zamiast miesiączki przez kilka dni śluz był zabarwiony na brązowo lub jasno czerwony. Jestem dziewicą, ale mój chłopak dotykał mnie i ja jego też. Czy możliwe żeby doszło do zapłodnienia przez dotyk jesli on lub ja miał nasienie na palcu? Słyszałam kiedyś że plemniki w takich warunkach nie mogą długo przeżyć. Ostatnio zwiększył mi się apetyt, często robię siusiu, jest mi niedobrze jak coś zjem. Czy moge byc w ciąży? dziekuje za poprzednią odpowiedz ale bardzo bym chciala zeby ktos jeszcze sie wypowiedzial.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyna, raczej nie doszło do zapłodnienia... a jakie to były dni: plodne czy niepłodne?
Powrót do góry
dziewczyna
Gość

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem które sa płodne a które nie, czytałam o tym ale dosyć dawno.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dni płodne to mniej więcej dni od 10-18 dnia cyklu. Owulacja przypada w połowie cyklu (czyli jeżeli masz cykl 30-dniowy, to owulacja jest około dnia 15).

Tego nie trzeba się uczyć na pamięć Wink
Powrót do góry
dziewczyna
Gość

PostWysłany: Wto Sie 22, 2006 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to były dni płodne
Powrót do góry
dziewczyna
Gość

PostWysłany: Wto Sie 22, 2006 11:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli jeśli to były dni płodne to jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży, tak?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 30 z 43