Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pauli86 napisał:
Nawet dziewica może zajść w ciążę. Jak masz się zadręczać pytaniem czy jesteś w ciąży czy nie to najlepiej zrób test i wszystko będzie jasne.

Niekoniecznie, test ciążowy nie daje 100% pewności
Powrót do góry
KOBIETA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:

Niekoniecznie, test ciążowy nie daje 100% pewności

Ale i tak daje wieksza pewnosc niz nasze przypuszczenia na forum.Bo nikt tu nie jest prorokiem.I czasem lepiej komus doradzic zrobienie testu niz napisac- nie wiem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Terrax
Gość

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat dotyczy objawów ciązy wiec spytam Smile czy to prawda ze kobieta w ciązy nie ma już żadnych śluzów? Wiem ze moze mieć skąpe krwawienie, ale pytam o te normalne, w ciągu miesiaca. pytam poniewaz mimo mój okres skończył sie ponad tydzien temu (15 sierpnia, trwał tydzien) to ciągle mam brązowe, a czasem nawet lekko krwawe brudzenia. Podejrzewam ze to dlatego iż używałam tamponów (u mnie taka reakcja jest rodzinna...) ale dziwi mnie ze to aż tyle trwa. Dlatego zastanawiam sie czy to ze mam takie brudzenia (czasem nawet z kawałkami 'wnętrza') oznacza ze nie ma szans na to zebym była w ciązy?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Sie 24, 2006 2:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
Moja dziewczyna bierze tab anty. Kilka dni po okresie (3-4) uprawialiśmy petting. Na moich palcach mogło dostać się nieco nasienia do jej wnętrza. No i niby wszystko ok, bo bierze tabletki... ale jak sie okazało już po fakcie, przerwa między jednym, a drugim opakowanie trwała 8 a nie 7 dni. Nowe opakowanie zostało rozpoczęte dopiero 9 dnia- w ten dzień miał miejsce wyżej opisana chwila przyjemności Wink.
Jak w tej sytuacji wygląda szansa na zajscie w ciąże?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 10:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.31 czerwca uprawialam peeting z chlopakiem, dotykalismy sie narzadami, nie doszlo do wytrysku, a ja zaznaczam ze jestem nadal dziewica.17 lipca dostalam normalnie (terminowy) okres, natomiast dzis jest juz 24 sierpnia a ja nadal nie mam okresu.Czy mozliwe ze zaszlam wtedy w ciaze?Pozdrawiam
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 12:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niemożliwe.

Dziewictwo Cię nie chroni przed ciążą, jeśli po to zaznaczyłaś że jesteś dziewicą.

To pewnie dlatego opóxnia się miesiączka, bo :
1. stres przed ciążą
2. nowa sytuacja, zmiany w organizmie z powodu zbliżenia seksualnego
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 4:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli raczej to niemozliwe?Jestem teraz w anglii - pracuje i nie mam nawet jak pojsc do lekarza.Bardzo sie denerwuje bo tak dlugo mi sie jeszcze nigdy nie spoznial.Nic mnie nie boli czuje sie normalnie.Dzieki za pomoc pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 10:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

staram sie o dziecko i czy moze mi ktos napisac kidy zaczyna sie zatwardzenie u kobiety w ciazy???czy jest mozliwe ze po 2 tyg od zaplodnienia??czy raczej nie???
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. A ja mam takie pytanie. Powinnam mieć okres ale w tym miesiącu się spóźnia. Kochałam sie z facetem ale on twierdzi ze uważał. Nie mam żadnych objawów typu nudności, zawroty głowy, łaknienia itp. jednak test wyszedł pozytywnie. Czy na test moze miec wpływ zazycie narkotyku we wczesniejszym miesiącu , czy lepiej go powtórzyć jeszcze raz czy udac sie do ginekologa.
Bardzo prosiłam bym o dopowiedz bo jeśli to ciąża to bardoz niechciana:/ i żebym wiedziała co robić.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na wynik testu może mieć wpływ narkotyk. Ale wtedy raczej wyszełby negatywny.

Czasami testy mylą się. Więc zrób go jeszcze raz.
Test możesz wykonywac od 6 dni po przypuszczalnym zapłodnieniu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 31 z 43