Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Asienka Gość
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 11:25 pm Temat postu: |
|
|
około miesiąca temu "żegnałam" się z moim chłopakiem. Oczywiście z zabezpieczeniem - z prezerwatywą. 2 tygodnie po współżyciu miałam krwawienie w terminie okresu. Krwawienie bylo obwie - wygladalo jak normlna miesiaczka. Ale od kilku dni, czuje nudności. Do tego mam zaparcia - ale ja zawsze mialam klopoty z defekacja. Wydaje mnie sie takze ze mam slinotok. Czy to możliwe ,że moge byc ciazy? Boje sie zrobic test ciazaowy, gdyz w miejscowosci, w ktorej mieszkam, moj ojciec jest dobrze znany ( zwłaszcza w bnży farmaceutycznej) - a w zwiazku z tym farmauceci takze mnie znaja. kiedys czytalam, ze pierwsza miesiaczka moze sie pojawic po stosunku, pomimo bycia w ciazy. Czy to prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 11:40 pm Temat postu: |
|
|
To prawda, że miesiączka może wystąpić po zajściu w ciążę i może się utrzymywać do 4-5 miesiąca ciąży. Rzadko się to zdarza.Ale w Twoim przypadku ciąża jest raczej niemożliwa.
Piszę "raczej" bo żadna antykoncepcja nie zapewnia 100%-wej pewności.
To były dni płodne, rozumiem. Zabezpieczyliście się, więc wszystko jest dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 9:53 am Temat postu: |
|
|
Z racji rozległości tematu ten pozostawiamy już do oceny historii
Dla pozostajacych w niewiedzy i oczekujących na odpowiedz na to jak że charakterystyczne pytanie otwieramy nowy temat, wyłącznie dla ich dylematu.
http://www.biomedical.pl/forum/viewtopic.php?p=13229#13229 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szaman Gość
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 8:16 pm Temat postu: |
|
|
---------by kobieta-------
Post usuniety. Jest juz taki post w innym dziale.Prosze nie umieszczac kilka razy tego samego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziusia000
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 9:49 am Temat postu: Ludzie Pomuszcie |
|
|
Kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia!muj chłopak muwi że wszystko było pod kontrolą! kochaliśmy się w 2 dzień po południu po zakończeniu sie mojego okresu.a to podobno jest dzień teoretycznej niepłodności (podkreślam tylko teoretycznej).W 2 dziń po odbyciu stosunku byłam u ginekologa i wziełam postinor. jednak okres spuźnia mi się już 4 dzień !jestem spanikowana na maksa
POMUŻCIE |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 11:14 am Temat postu: |
|
|
moim zdaniem jest wszystko oki:) denerwujesz sie to dlatego ci sie okres spoznia... postaraj sie uspokoic a lada dzien na pewno dostaniesz okres..ja jak sie czyms zdenerwuje to okres nawet tydzien mi sie spozni:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 12:49 pm Temat postu: |
|
|
Po zażyciu Postinoru normalne jest, że miesiączka się spóźnia. Więc spokojnie. Stres to także wróg miesiaczki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziusia Gość
|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 10:48 am Temat postu: wpadka |
|
|
Dziękuje wam za dobrą rade ale już dzisiaj jest 5 dzień po terminie a miesiączki ni widu ni słychu! albo muj organizm se robi jaja ze mie albo ja naprawde jestem w ciaży!choć wzięłam przeciesz POSTINOR. to najgorsze moje chwile w życiu! pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 11:39 am Temat postu: |
|
|
madziusia postaraj sie nie denerwowac bo okres jeszcze bardziej ci sie spozni... nie masz o co sie martwic bo na pewno wszystko jest OK postaraj sie zachowac spokoj.. wiem ze to trudne ale postaraj sie pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Gość
|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 10:58 pm Temat postu: |
|
|
Madziusia,niczym sie nie przejmuj,bo wszystko bedzie dobrze.Ja tez kiedys zazylam pare razy postinor i okres sie spoznial.Rozumiem Cie,ze sie denerwujesz,bo ja tez tak mialam,ale zobaczysz,ze niebawem wszystko sie wyjasni.Musisz poprostu jak najmniej o tym myslec.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|