Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Asienka
Gość

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

około miesiąca temu "żegnałam" się z moim chłopakiem. Oczywiście z zabezpieczeniem - z prezerwatywą. 2 tygodnie po współżyciu miałam krwawienie w terminie okresu. Krwawienie bylo obwie - wygladalo jak normlna miesiaczka. Ale od kilku dni, czuje nudności. Do tego mam zaparcia - ale ja zawsze mialam klopoty z defekacja. Wydaje mnie sie takze ze mam slinotok. Czy to możliwe ,że moge byc ciazy? Boje sie zrobic test ciazaowy, gdyz w miejscowosci, w ktorej mieszkam, moj ojciec jest dobrze znany ( zwłaszcza w bnży farmaceutycznej) - a w zwiazku z tym farmauceci takze mnie znaja. kiedys czytalam, ze pierwsza miesiaczka moze sie pojawic po stosunku, pomimo bycia w ciazy. Czy to prawda?
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To prawda, że miesiączka może wystąpić po zajściu w ciążę i może się utrzymywać do 4-5 miesiąca ciąży. Rzadko się to zdarza.Ale w Twoim przypadku ciąża jest raczej niemożliwa.
Piszę "raczej" bo żadna antykoncepcja nie zapewnia 100%-wej pewności.

To były dni płodne, rozumiem. Zabezpieczyliście się, więc wszystko jest dobrze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 9:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z racji rozległości tematu ten pozostawiamy już do oceny historii Wink

Dla pozostajacych w niewiedzy i oczekujących na odpowiedz na to jak że charakterystyczne pytanie otwieramy nowy temat, wyłącznie dla ich dylematu.

http://www.biomedical.pl/forum/viewtopic.php?p=13229#13229
Powrót do góry
szaman
Gość

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---------by kobieta-------
Post usuniety. Jest juz taki post w innym dziale.Prosze nie umieszczac kilka razy tego samego posta
Powrót do góry
madziusia000

PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 9:49 am    Temat postu: Ludzie Pomuszcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia!muj chłopak muwi że wszystko było pod kontrolą! kochaliśmy się w 2 dzień po południu po zakończeniu sie mojego okresu.a to podobno jest dzień teoretycznej niepłodności (podkreślam tylko teoretycznej).W 2 dziń po odbyciu stosunku byłam u ginekologa i wziełam postinor. jednak okres spuźnia mi się już 4 dzień !jestem spanikowana na maksa
POMUŻCIE
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem jest wszystko oki:) denerwujesz sie to dlatego ci sie okres spoznia... postaraj sie uspokoic a lada dzien na pewno dostaniesz okres..ja jak sie czyms zdenerwuje to okres nawet tydzien mi sie spozni:) pozdrawiam
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po zażyciu Postinoru normalne jest, że miesiączka się spóźnia. Więc spokojnie. Stres to także wróg miesiaczki.
Powrót do góry
madziusia
Gość

PostWysłany: Sro Paź 18, 2006 10:48 am    Temat postu: wpadka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje wam za dobrą rade ale już dzisiaj jest 5 dzień po terminie a miesiączki ni widu ni słychu! albo muj organizm se robi jaja ze mie albo ja naprawde jestem w ciaży!choć wzięłam przeciesz POSTINOR. to najgorsze moje chwile w życiu! pozdrawiam
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Paź 18, 2006 11:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

madziusia postaraj sie nie denerwowac bo okres jeszcze bardziej ci sie spozni... nie masz o co sie martwic bo na pewno wszystko jest OK Smile postaraj sie zachowac spokoj.. wiem ze to trudne ale postaraj sie Smile pozdrawiam
Powrót do góry
Aga xs
Gość

PostWysłany: Sro Paź 18, 2006 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madziusia,niczym sie nie przejmuj,bo wszystko bedzie dobrze.Ja tez kiedys zazylam pare razy postinor i okres sie spoznial.Rozumiem Cie,ze sie denerwujesz,bo ja tez tak mialam,ale zobaczysz,ze niebawem wszystko sie wyjasni.Musisz poprostu jak najmniej o tym myslec.Pozdrawiam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 32 z 43