Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
madziusia0
Gość

PostWysłany: Czw Paź 19, 2006 9:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WITAM ! mam super wiadomość rano obudziłam się z niespodzianką! Very Happy
a więc wszystko jest wporządku Very Happy dziękuje wam za dobre rady bo musze przyznać żę bardzo podtrzymywały mie na duchu fakt to chyba przez ten postinor okres mi się spuźnił aż 5 dni!no ale naszczęście wszystko jest oki cieszę się tego faktu jak bym wygrała w totka hehe. Pozdrawiam i ściskam mocno PAPA
Powrót do góry
pra123

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 7:02 pm    Temat postu: czy mogę być w ciąży? proszę o pomoc! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

Od dluższego czasu ciągle rośnie mi brzuszek. Mam coraz większy:( Przytyłam też sporo, bo 6kg. Mam regularna miesiączkę, czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych objawów. Czy to, że tak przytyłam może oznaczać, że jestem w ciąży? Proszę o pomoc. Aha, robiłam dwa testy, oczywiście negatywne! Więc mnie trochę uspokoiły. Ale ważę 64kg, pamiętam, że jeszcze jakis czas temu ważyłam 58kg. Proszę o pomoc!

Dziękuje!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
CiociaTori

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 7:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro testy pokazały,że ciąży nie ma oraz jest krwawienie, tzn, ze w ciąży nie jesteś. może więcej jesz ostatnio? jeżeli odżywiasz się tak jak do tej pory i nie jest to efekt przytycia to moze idz do lekarza i niech Cię zbada, czy czasem coś innego się nie dzieje. powiększony brzuch to nie tylko objaw ciąży.
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie piszesz w jakim wieku jesteś - często podczas okresu dojrzewania dochodzi do czasowego tycia - organizm zbiera tkankę tłuszczową Smile
Powrót do góry
pra123

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jem jakos zdecydowanie wiecej, mysle, ze ciagle tak samo. czuje sie dobrze, nie odczywam zadnych bolow. czytalam wiele o objawach ciazy, nic sie nie dzieje...
czy na pewno moge wykluczyc ciaze?
Powrót do góry
pra123

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 18 lat. ale nigdy nic takiego sie nie dzialo. rosnie mi tylko brzuch, zadne inne czesci ciala nie
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie karzdy tyje równomiernie - możliwe ze własnie u ciebie odkłada sie to na brzuchu Smile

dla pewności i spokoju wykonaj jednak test - wiadomo ze nie można dać 100% pewności bez badania że w ciązy nie jesteś ( czasem przebiega ona bezobjawowo )
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wykonalam juz dwa testy i oba wyszly negatywne. mam, obawy poniewaz regularnie wspolzyje z chlopakiem...
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jakiego zabezpieczenia używacie ???
Powrót do góry
pra123

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prezerwatywy. a jak nie to zawsze chlopak konczy na zewnatrz. prawie zawsze staramy sie kochac w dni niepolodne.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 33 z 43