Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
madziusia0 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 9:58 am Temat postu: |
|
|
WITAM ! mam super wiadomość rano obudziłam się z niespodzianką!
a więc wszystko jest wporządku dziękuje wam za dobre rady bo musze przyznać żę bardzo podtrzymywały mie na duchu fakt to chyba przez ten postinor okres mi się spuźnił aż 5 dni!no ale naszczęście wszystko jest oki cieszę się tego faktu jak bym wygrała w totka hehe. Pozdrawiam i ściskam mocno PAPA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pra123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 7:02 pm Temat postu: czy mogę być w ciąży? proszę o pomoc! |
|
|
Witam,
Od dluższego czasu ciągle rośnie mi brzuszek. Mam coraz większy:( Przytyłam też sporo, bo 6kg. Mam regularna miesiączkę, czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych objawów. Czy to, że tak przytyłam może oznaczać, że jestem w ciąży? Proszę o pomoc. Aha, robiłam dwa testy, oczywiście negatywne! Więc mnie trochę uspokoiły. Ale ważę 64kg, pamiętam, że jeszcze jakis czas temu ważyłam 58kg. Proszę o pomoc!
Dziękuje!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
CiociaTori
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 7:40 pm Temat postu: |
|
|
skoro testy pokazały,że ciąży nie ma oraz jest krwawienie, tzn, ze w ciąży nie jesteś. może więcej jesz ostatnio? jeżeli odżywiasz się tak jak do tej pory i nie jest to efekt przytycia to moze idz do lekarza i niech Cię zbada, czy czasem coś innego się nie dzieje. powiększony brzuch to nie tylko objaw ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 9:02 pm Temat postu: |
|
|
nie piszesz w jakim wieku jesteś - często podczas okresu dojrzewania dochodzi do czasowego tycia - organizm zbiera tkankę tłuszczową |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pra123
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 9:03 pm Temat postu: |
|
|
nie jem jakos zdecydowanie wiecej, mysle, ze ciagle tak samo. czuje sie dobrze, nie odczywam zadnych bolow. czytalam wiele o objawach ciazy, nic sie nie dzieje...
czy na pewno moge wykluczyc ciaze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pra123
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 9:04 pm Temat postu: |
|
|
mam 18 lat. ale nigdy nic takiego sie nie dzialo. rosnie mi tylko brzuch, zadne inne czesci ciala nie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 9:07 pm Temat postu: |
|
|
nie karzdy tyje równomiernie - możliwe ze własnie u ciebie odkłada sie to na brzuchu
dla pewności i spokoju wykonaj jednak test - wiadomo ze nie można dać 100% pewności bez badania że w ciązy nie jesteś ( czasem przebiega ona bezobjawowo ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 9:16 pm Temat postu: |
|
|
wykonalam juz dwa testy i oba wyszly negatywne. mam, obawy poniewaz regularnie wspolzyje z chlopakiem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 9:23 pm Temat postu: |
|
|
a jakiego zabezpieczenia używacie ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pra123
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 9:29 pm Temat postu: |
|
|
prezerwatywy. a jak nie to zawsze chlopak konczy na zewnatrz. prawie zawsze staramy sie kochac w dni niepolodne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|