Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
goha Gość
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 6:00 pm Temat postu: Czy to możliwe?? |
|
|
Cze czytałam właśnie wasze wypowiedzi bo sama zastanawiam sie czy nie jestam w ciąży.Wiem -zrób sobie test.ale teraz nie moge. Wiec tak: z mężem czsem szaleliśmy bez gumek chociaż "wyskakiwał" a teraz zamiast okresu mam dziwne upławy jednego dnia są drugiego znów nie i za jakies 3 znowu się pojawiają.Często boli mnie głowa i raczej w ciągu dnia czasem mi jest niedobrze. Okres mam zawsze regularny.Acha i latam często do kibelka. Czasem mnie boli w podbrzuszu.Wiec co o tym myślicie? odpiszcie szybko prosze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 6:13 pm Temat postu: |
|
|
Wizyte ma na 9 Maja wiec wszystko sie wyjasni,ale troche mnie uspokoiliście... Poczekamy do okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mireel Gość
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 6:44 pm Temat postu: Re: Czy to możliwe?? |
|
|
goha napisał: | Cze czytałam właśnie wasze wypowiedzi bo sama zastanawiam sie czy nie jestam w ciąży.Wiem -zrób sobie test.ale teraz nie moge. Wiec tak: z mężem czsem szaleliśmy bez gumek chociaż "wyskakiwał" a teraz zamiast okresu mam dziwne upławy jednego dnia są drugiego znów nie i za jakies 3 znowu się pojawiają.Często boli mnie głowa i raczej w ciągu dnia czasem mi jest niedobrze. Okres mam zawsze regularny.Acha i latam często do kibelka. Czasem mnie boli w podbrzuszu.Wiec co o tym myślicie? odpiszcie szybko prosze | Wiesz tu nikt ci nie powie czy jesteś czy nie bo nikt jasnowidzem nie jest ja mogę tylko się domyślać i wnioskować z twojego psota i moim zdaniem zaznaczam moim nie sugeruj się tym za bardzo mogę się mylić możesz być w ciąży te objawy mogą wskazywać wczesną ciąże ale nie musza.
Poszukaj w Internecie forum głównie o ciążach i zapytaj dziewczyn starających albo tych co są już w ciąży na pewno ci odpowiedz bo po co masz się zamartwiać
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Goha Gość
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 6:54 pm Temat postu: Czy to możliwe??? |
|
|
A teraz zauważyłam że przy zduszeniu sutka wydziela sie odrobina bezbarwnej substancji i suteki sa jakby zmienione tzn. jakieś takie miejscami zaczerwienione a nie jak zwylke lekko brązowe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasienka:)20
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 10:27 pm Temat postu: czy to moze byc ciąża??? |
|
|
wszyscy zauwazylam z jednym problemem:)ale u mnie to nieproblem a raczej radosc:)ale niejestem pewna...ostatni okres mialam 27 lutego zawsze był regularny mam mdlosci bole glowy i inne objawy nawet test wyszedl z dwiema kreseczkami i wszystko bylo by pieknie gdyby nie to ze kilka miesiecy temu poroniłam czy to mozliwe zebym teraz byla w ciązy do lekarza jade dopiero 23. a teraz zyje w niepewnosci bo slyszałam ze po poronieniu mozna zajsc w ciaze zasniadowa:(czyli o ile sie niemyle to pusty pecherzyk plodowy) ale ja mam wszystkie objawy. wiec sama niewiem!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 11:13 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem jesteś w ciąży ale nie chce ci robic nadziei gdyby sie okazalo inaczej. Jednak objawy wskazują jasno...ciąża... GRATULUJE:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 11:17 pm Temat postu: |
|
|
a test robiłaś?? ja mam objawy ciąży od listopada, a jednak wszystkie testy (tzn 4 testy ciążowe i test na bHCG) sa negatywne, a mam indentycznie jak ty, tzn oprócz twoich objawów mam jeszcze brązowatą linie od pępka w dół... usg mam dopiero 12 czerwca, i fajnie byłoby gdyby jednak pokazało ciążę, a mogę tak przypuszczac ponieważ moja mama jak była w ciąży to gdy jej zrobili testy na hormony wychodziło że nie jest w ciąży dopiero usg to wykazało gdy była już w ok 3-4 miesiącu..ja mam dalej nadzieje... a męcze się już od listopada.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 12:13 am Temat postu: |
|
|
Moglibyście nie zbaczać z mojego tematu.Został on załozony w mojej sprawie i prosze o odpowiedzi i porady do niego... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 10:14 am Temat postu: |
|
|
RHIN może troche spokojniej. Nie jesteś sam na świecie, ani pempkiem tego świata. Ktoś kto czytając twoje posty chce coś sam napisać w podobnej sprawie jak najbardziej może to zrobić. Nie karz ludziom zakładac nowych postów, bo i tak gdyby były podobne do twojego tematu to bym je tu przeniosła. Nie zachowuj się jak egoista, że ty założyłeś ten temat to tylko tobie można odpisywać. nie bądź niemądry... zastanów się nadtym, a jak mi nie wierzysz, to przejrzyj inne tematy i zobacz że nie tylko tam są odpowiedzi ale i problemy innych ludzi niż tylko tych którzy zakładali poszczególne tematy.
WYROZUMIAŁOŚĆ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 11:29 am Temat postu: |
|
|
Okej moja wina.A to dla tego,ze jestem tu "NOWY". Na innych forach nie ma spamowania itp.Moze i masz racje.W końcu wszystko krązy wokoło 1 tematu,tylko są rózne sytuacje. A co do tego bólu lewej srony podbrzusza,to ma bolećcały czas.Bo od wczoraj ją przestąło kuc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|