Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.26

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Cze 20, 2010 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lekarz nie stwierdził ciąży więc po co kolejny test??
Martwić raczej powinnaś tym dlaczego nie ma okresu ale nie tym ,że to przez ciąże.
Nie dał Ci lekarz nic na wywołanie? Np. luteiny?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
paulax

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Cze 22, 2010 4:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam dziewczyny .
kochałam sie z moim facetem w pierwszy dzien okresu, bez zabezpieczenia.
Wszedł on we mnie pare razy i wyszedł do wytrysku nie doszło . Po miesiaczce, 'bawilismy' sie troche, jednak do stosunku nie doszło, martwie sie ze mogłam jakoś przenies plemniki albo on . Chorowałam na angine w tygodniu, brałam antybiotyk przez 4 dni, okres powinnam dostac wczoraj jednak nie ma po nim zadnego sladu, nie mam takze sluzu, a czytałam ostatnio w internecie ze oznacza to nadchodzaca miesiaczke. Boli mnie lekko brzuch i moje piersi sie powiekszyły tak jak zawsze przed okresem. Martwie sie ze jestem w ciazy.

--- Nie przeczytałaś REGULAMINU!!! Nie zadawaj tych samych pytań w kilku tematach . Pisz w odpowiednim miejscu i wystarczy. Pytania usunięte i przyznane ostrzeżenie ---tosia81
Powrót do góry
niepewna111

PostWysłany: Wto Cze 22, 2010 5:52 pm    Temat postu: Ból jajników co może oznaczać? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niektóre z was znają moją sytuację. Mialam trzy miesiaczki, ta ostatnia troszke inna niz wszystkie - byc moze to przez zmiane klimatu. Byla ona 3 czerwca, trwala 7 dni. Dzisiaj i wczoraj bolaly (bolą) mnie jajniki. Co to moze oznaczac? 10 dni do kolejnej miesiaczki (ktora mam nadzieje dostane), a nigdy jajniki mnie tak nie bolaly. Dalej sie stresuje, co to moze byc. bylo juz w porzadku, a teraz znowu Sad.

--- Proszę nie zakładaj nowych tematów tylko pisz w odpowiednich już istniejących !---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 22, 2010 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

paulax pierwszy dzień okresu jest niepłodny . Do wytrysku nie doszło więc w czym problem?? Antybiotyk może opóźnić miesiączkę a jeden dzień spóźnienia to praktycznie żadne spóźnienie Wink
niepewna111 no miałaś okres już tyle razy więc czemu znowu sobie wkręcasz?Ból jajników może świadczyć o owulacji, torbielach itp

Powrót do góry
paulax

PostWysłany: Wto Cze 22, 2010 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 napisał:
paulax pierwszy dzień okresu jest niepłodny . Do wytrysku nie doszło więc w czym problem?? Antybiotyk może opóźnić miesiączkę a jeden dzień spóźnienia to praktycznie żadne spóźnienie Wink

martwie sie ze tymi plemnikami przed wytryskiem .
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 22, 2010 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musiałoby dojść do pełnego wytrysku przed stosunkiem ( nie umycie po tym penisa , nie oddanie moczu Itp) aby było zagrożenie przy następnym niezabezpieczonym stosunkiem lub musiałoby być bardzo blisko wytrysku a penis w pochwie.

Powrót do góry
paulax

PostWysłany: Sro Cze 23, 2010 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 napisał:
Musiałoby dojść do pełnego wytrysku przed stosunkiem ( nie umycie po tym penisa , nie oddanie moczu Itp) aby było zagrożenie przy następnym niezabezpieczonym stosunkiem lub musiałoby być bardzo blisko wytrysku a penis w pochwie.

a dziekuje bardzo Smile czyli szansa sa raczej minimalne .
a teraz mam takie pytanie, zastanawiam sie nad tym sluzem
bo czytałam i róznie pisza , przed miesiaczka całkiem znika sluz ?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 23, 2010 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Śluz jest bardzo różny i zależy od kobiety. Zazwyczaj zarówno w ciązy jak i w drugiej fazie cyklu sluz jest biały i gęsty. Zanik śluzu też się obserwuję . Nie mozna jednak go traktować jako wyznacznika ciąży.

Powrót do góry
paulax

PostWysłany: Sro Cze 23, 2010 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 napisał:
Śluz jest bardzo różny i zależy od kobiety. Zazwyczaj zarówno w ciązy jak i w drugiej fazie cyklu sluz jest biały i gęsty. Zanik śluzu też się obserwuję . Nie mozna jednak go traktować jako wyznacznika ciąży.

czyli brak sluzu , kiedy powinnam miec okres nie swiadczy jeszcze o niczym ?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 23, 2010 4:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie. Nie świadczy zupełnie o niczym

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 10 z 41