Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.26

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
awaria

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 26, 2010 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mo wiec kochalam sie z chlopakiem dzisiaj 2 razy . i za drugin gumka sie zsunela . nie bylo w niej spermy alni nic bo on nie doszedl.musialam ja sobie wyjac ale byla kilka milimetrow tzn na samym poczatku. czy jest jakas mozliwosc zajscia w ten sposob . teraz mam dni plodne . a np jak bym chciala wziasc tabletke po to do kogo mam sie zglosic ?? jest to na recete czy bez ?? prosze o wmiare szybka odp

Dodano po 3 minutach:

a i odrazu oddalam mocz wiec chyba ryzyka nie ma
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 26, 2010 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

awaria...
jesli nie było wytrysku w srodku to nie ma sensu isc po tabletke.
rozumiesz ze to duza dawka hormonow a nie witaminka C ktora mozna łykac codziennie?
no inaczej sie sprawy maja jesli pekła a w srodku była sperma, Ty mialas płodne wiec w takim wypadku istnieje szansa na zapłodnienie.
co do tabletki..
jest tylko i wyłacznie na recepte.powinnas sie zgłosic do ginekologa,a jak nie masz mozliwosci to na izbie przyjec w szpitalu powinni wypisac. i licz sie z kosztami.. ok 80-100zł / 1 tabl.

Dodano po 1 minutach:

awaria napisał:
i odrazu oddalam mocz wiec chyba ryzyka nie ma

zeby to było u faceta to sprawa jest łatwiejsza.
u kobiet.. sluz,sluz ,sluz to podstawa dla plemnikow.oddanie moczu wg mnie nie "wyczysci" całego nasienia. od tego jest sluz zeby mogły w nim przezyc i dotrzec do komorki

Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 9:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo co jakis czas sprawdzalismy czy nie zleciala . i wtedy jej nie bylo . nier bylo w niej spermy bo on nie mial wytrysku a gumka byla nie naruszona tzn nie pekla i byla odrazu na samym poczatku . bo tobylo wtedy jak wyjol go i mu sie zsunela tak mi sie wydaje bo nie byla splaszczona ani nic tylko byla otwarta na samym poczatku pochwy byla tak moze 3 mmm
Powrót do góry
patrycja17155

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 10:39 am    Temat postu: hejka wszystkim Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam do was pytanie
otoz kochalam sie z chlopakiem 10 lipca hmm w sumie to do konca nie mozna tego tak nazwac poniewaz najpierW dlugo sie piescilismy a dopiero on wlozył mi na dluzsza chwile 5-6 min i wyjol nie sposcil sie bo po alkoholu trudnoo;D ALE TROCHE SIE MARTWIE BO TO ROZNIE W ZYCIU BYWA
jezeli to byla praktycznie koncowka okresu bo na drugi dzien jeszcze leciutko krwawilo powiem wam ze moje cykle sa niestety nieregularne ale przecietnie to dostaje okres raz 9 raz 7 roznie okolo co 28 dni mniej wiecej czy mzliwosc zajscia w ciaze jest duza??)

----Proszę przeczytać REGULAMIN! Nie zakładamy nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Temat też powinienem sugerować problem---tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro nie było wytrysku (wg ciebie "spuszczenia" - swoja droga jak by sie nie dalo mniej wulgarnei wyrazac) to nie bedzie ciazy.

Bez wytrysku nei bedzie ciazy bo co by cie mialo zaplodnic? W (uwaga trudne slowo) preejakulacie plemniki owszem moga sie znajdowac ale na krotko przed wytryskiem, w wyniku zjawiska korpelkowania.
Moderator

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to wg mnie nie ma po co brac tabletki.
escapelle bierzesz wowczas gdy:
- masz płodne dni i gumka peknie w srodku wraz ze sperma

u Was takiej sytuacji nie było wiec i tabletka nie potrzebna,ale to tylko moje zdanie. zrobisz jak bedziesz uwazała,pamietaj ze czas działa na niekorzysc i powinno sie ja zazyc w ciagu 72h

Powrót do góry
patrycja17155

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 2:10 pm    Temat postu: ;P Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piersi mnie bola ?co moze byc powodem ciaza to malo prawdopodobne
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zblizajacy sie okres

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam to znowu ja Wink mam o was takie pytanko Very Happy bo moja dziewczyne czesto bolaly piersi pzred okresem ( to chyba normalne z powodu hormonow). Ale tym razem bola ja juz 6 dzien a okresu nie ma ;o czy jesli bola ja piersi to powinnismy im zaufac i czekac na okres? bo w ciazy piersi o ile sie nie myle bola gdzies od 6 tygodnia, a dzisiaj jest 15 dzien po stosunku wiec czy jesli piersi bola teraz to czy okres jest pewny?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

srv tak Smile bola na okres. Mr. Green

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 27 z 41