Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
awaria
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 11:24 pm Temat postu: |
|
|
no wiec tak wydaje mi sie ze\ do zaploodnienia niedoszlo ani nie moglo dojsc. tylko ze obawiam sie jednego bo bylam w wc i oddawalam mocz bardzo dlugo i z przerwami tak jak bym miala prostate. a teraz pytanie moja znajoma nie ma okresu juz\2 tydzien ma\straszne zylki na piersiach i ma ochote na\slodkie czy to moze byc jakis objaw ??i bardzo duzo moze spac zauwazyla ze spi w dzien choc nigdy tak nie bylo . a teraz oytanie w mojej sprawie od kad regolarnie uprawiam sex z chlopakiem moje miesiaczki sa nie regularne i nie moge sobie policzyc dni plodnych i nie ploednych . czy to moze byc wynikiem regularnego wspolzycia ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 9:48 am Temat postu: |
|
|
raczej nie.
to cos nie tak z hormonami jest.
powinnas wybrac sie do gin zeby Ci uregulował cykl.
co do Twojej kolezanki.. 2 tyg to stanowczo za wczesnie zeby mowic o ciazy ale .. jesli doszlo do wytrysku w czasie dni płodnych to sa bardzo duze szanse ze jest w ciazy.
a sennosc? ja tez codziennie bym spała nie wychodzac z łozka.. to taKA pogoda a nie ciaza chociaz do objawow ciazy sie zalicza.
a kolezanka niech zrobi test po 16 dniach i sie dowie czy jest w ciazy czy tez nie czy to takie trudne ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 10:53 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope ale piersi bola ja juz od jakigos tygodnia a @ nie ma;/ jezeli nie nadejdzie w ciagu 2-3 dni to zrobimy test...
mam nadzieje ze bol piersi oznacza okres a nie ciaze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 11:14 am Temat postu: |
|
|
srv no i tak powinny bolec na tydzien przed @ mniej wiecej :]. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 11:32 am Temat postu: |
|
|
SrV, mnie piersi bolą zazwyczaj zaraz po (domniemanej) owulacji, tj. jakiś tydzień, a nawet dłużej przed spodziewaną @. To normalne. Okropnie się stresujesz całym tym rytuałem seksu, może pomyślcie z Twoją dziewczyną o takich środkach antykoncepcyjnych, które dałyby Wam więcej "luzu" psychicznego, skoro na gumkach tyle nerwów tracisz? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 1:18 pm Temat postu: |
|
|
napewno po tabletki siegniemy ale za rok teraz chyba zbyt rzadko wspolzyjemy. No coz, miejmy nadzieje ze nie ma dziecka w sumie chyba malo prawdopodobne, okres sie mzoe spoznia i tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksana20
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Więc tak bawiłam się z moim chlopakiem i miałam wtedy dni płodne . I spuścił mi się na brzuch - mozna urzyć ładniejszego sformuowania - tosia81. no i jakos tak wyszło , ze miałam tego trochę na ręce i dotknęłam swojego narządu płciowego . Czy mogę być w ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 10:00 pm Temat postu: |
|
|
nasienie musiałoby być głęboko wprowadzone do pochwy, aby było jakiekolwiek zagrożenie. w Twoim przypadku ciąża jest niemozliwa _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 6:38 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem czemu ale jakos tak sie obawiam ze jestem w ciazy . chociaz nie bylo mozliwosci zajscia on nie mial wytrysku ani nic . ale moglo zostac cos z tego pierwszego stosunku . ale jakk by zostalo to i tak by bylo w gumce a ona nie pekla ani nic moze poprostu to przez stes . bo sie sama nakrecam chyba . bo rodzice zawsze mi powtarzaja ze nie mam myslec o chlopakach tylko o szkole ze ona jest najwazniejsza jak bym byla w ciazy to by mnie zabili chyba . a to 1 dzien plodny jesli dobrze policzylam ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 7:23 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | bo rodzice zawsze mi powtarzaja ze nie mam myslec o chlopakach tylko o szkole ze ona jest najwazniejsza |
I maja 100% rację!! Chłopak da ci wyksztalcenie ? I potem pracę? W pełni zgadzam sie z Twoimi rodzicami.
Co do twojej paniki... to tylko świadczy o tym że nie jesteś gotowa na seks, i te sprawy. Nie dojrzałaś do tego ... przemyśl to... czy jestes naprawde na to gotowa i czy chcesz kazdego miesiaca przeżywać napady paniki w obawie przec ciążą, reakcją rodziców itp itd.
Dodano po 38 sekundach:
Chcesz pogadać, wygadac sie - zapraszam do działu Hyde Park _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|