Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.26

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
NuSiAa90

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 8:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A zawsze Twój okres był regularny?
Bo jeśli chodzi o mnie to moje objawy ciąży wyglądały tak samo jak nadejście okresu ale go nie było... Smile
A co do testów to one też nie są pewne.. ja robiłam 3 i w każdym wyszło negatywnie Surprised
Najlepiej idz do lekarza wtedy się wszystkiego dowiesz? Gdy ja poszłam był 5 tydzień Razz Very Happy

Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Julia2310

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 9:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz co od dłuższego czasu był regularny...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byliście zabezpieczeni to jak możesz być w ciąży?Plemniki nie latają, nie przegryzają prezerwatyw, nie potrafią się teleportować... Very Happy
agzs

PostWysłany: Sro Cze 16, 2010 12:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochani Smile
Mój cykl miesiączkowy wynosi 36 dni. Ostatni okres miałam 8 maja a więc w czerwcu powinnam dostać ok. 13. Mimo że minęło dopiero trzy dni a ja go nie dostałam. A zawsze miałam "normalnie". Za to mam bóle kręgosłupa, bóle brzucha zupełne inne niż przed @, zmienność nastrojów, jestem bardziej zmęczona, senna bardziej niż zwykle oraz powiększył mi się brzuszek. Dodam też że troszkę się zaokrągliłam na buzi.
Czy to Waszym zdaniem są objawy ciąży i czy mogę w niej być ??
Pozdrawiam
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Cze 16, 2010 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim czy myślisz ,że brzuszek zaokrągla się w takim tempie?? Jesteś po terminie okresu i jeśli był stosunek niezabezpieczony to zrób test

Powrót do góry
agzs

PostWysłany: Sro Cze 16, 2010 8:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słyszałam że brzuszek może się zaokrąglić w pierwszym miesiącu ale przez następne parę miesięcy nie.
Kupiłam i zrobiła test wyszły mi dwie kreseczki z czego jedna słabiutka ale była. Szczęśliwa kupiłam drugi test żeby zrobić go jutro rano ale już nie muszę. Sad Jest mi źle i nie wiem co mam robić. Plamię......
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 16, 2010 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brzuszek staję się bardziej napięty i wystający u niektórych kobiet przed i w trakcie miesiączki . W ciąży bardzo rzadko cokolwiek widać ale Ty sama możesz czuć napęcznienie tym bardziej ,że psychika działaWink. Ja na swój brzuszek długo czekałam. Wyskoczył delikatnie dopiero w 6-7 miesiącu
Zrobiłaś test i wyszły dwie kreski więc jest dobrze o ile test zrobiłaś poprawnie. Jeśli zaczęłaś plamić to opcje są dwie
- albo niestety to ciąża biochemiczna i nic się nie da zrobić. Organizm sam wydali co ma wydalić;(
- czasami takie plamienia się zdarzają ale warto przejść się szybko do lekarza w celu zaczęcia przyjmowania tabletek podtrzymujących

Powrót do góry
niepewna111

PostWysłany: Czw Cze 17, 2010 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy brzucha we wczesnej (10 tygodniowej) ciąży nie da się wciągnąć?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Czw Cze 17, 2010 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny to nie jest tak,że jeśli jest się ciązy to brzuch jest twardy i napięty do tego stopnia że nie można go wciągnąć czy włożyć normalnych spodni;). W normalnej ciąży brzuszek jest miękki bo twardnienie oznacza skurcze. Oczywiście nie jest tak miękki jak bez dzidzi ale normalnie go można uciskać, przygnieść itd

Powrót do góry
Magdalena1310

PostWysłany: Nie Cze 20, 2010 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dziewczyny... ja dalej nie mam miesiaczki bylam u lekarza na usg i ogolnie sie przebadac ciazy nie stwierdzil, testy robilam w zeszlym tygodniu wyszly negatywanie... normalnie sie martwie czy zrobic jeszcze kolejny w przyszlym tygodniu?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41