Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 5:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no pewnie, że robić.
ala200124

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio między mną a moim partnerem były same pieszczoty z tym że wszedł na chwilę we mnie ale dosłownie na chwilę dodam że nie wiem czy był mokry w każdym razie stosunku nie było czy jeśli był ten płyn mogło dojść do zapłodnienia? czy potrzebny jest wytrysk?? Proszę o odpoiedż

----edited by emilka----
nie pisz tego samego postu w innych tematach. przecież otrzymałaś odpowiedź
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
l.ete

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 5:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki bardzo za pomoc.No i po cichu licze,że się uda. Wink

ala200124 wydaje mi się, że szanse na zapłodnienie są bardzo niewielkie.Skoro nawet nie wiesz czy był mokry i stosunku nie było to myśle, że nie masz się czym martwić. Wink Ja uprawiam od kilku miesięcy stosunek bez zabezpieczenia, czasem przerywany i nic Very Happy ale każdy organizm jest inny. Smile
Powrót do góry
mila895

PostWysłany: Nie Mar 16, 2008 12:16 pm    Temat postu: brak miesiączki, a test negatywny... co robić?czekać...? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej to znowu ja. Pamiętacie może jak ostatnio pisałam? Więc tak...2 lutego był stosunek lecz bardzo któtki (2-3 mi wsadził)lecz wytrysku nie było, były to dni płodne... miesiaczke powinnam dostac 13 lutego, lecz dostałam 15, po miesiaczce dla pewności zrobiłam kolejny test i wyszedł negatywnie. Tylko martwi mnie to, że 14 marca powinnam dostac miesiaczke, a tu nic... dziś 2 dzieńNeutral zrobiłam dziś test i wyszedł negatywnie...ile mam czekac? wynik jest wiarygodny prawda? pomocy...bo cały czas sie denerwuje i zamartwiam...

szkoda, że nikt ni odpowie:|

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 16, 2008 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mila w ciazy nie jestes. nie masz czego sie bac. wytrysku w srodku nie było,ale pamietaj ze dni plodne to duze ryzyko wiec powinnas szczegolnie uwazac. okres dostałas Smile a 2 dni spoznienia to nie tragedia Smile napewno bedzie, czasem spoznia sie przez stres. postaraj sie zrelaxowac i nie myslec a jestem pewna ze @ zawita predzej niz ci sie wydaje Smile Smile
co do testu- robi sie go najwczesniej po 12 dniach od stosunku- wynik negatywny? wiec czego sie obawiasz? ciazy nie ma :)pzdr

Powrót do góry
mila895

PostWysłany: Nie Mar 16, 2008 5:24 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nadzieję, że nie jestem...tylko wiesz przez takie czekanie człowiek sobie rózne rzeczy wkręca...niestety. Ale oki postaram sie uspokoic i zrelaksować, dziękuje za odp:)
Powrót do góry
mila895

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 10:11 pm    Temat postu: :| Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A miesiączki jak nie ma, tak nie ma... <Neutral 4 dzień dziś.
Powrót do góry
l.ete

PostWysłany: Sro Mar 19, 2008 1:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z wielu powodów możesz nie mieć miesiączki.Przede wszytskim się tak nie denerwuj bo stres także hamuje.Więc spokojnie czekaj a napewno przyjdzie.Smile
Powrót do góry
blondyna1790

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 9:10 am    Temat postu: jak to jest ??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chce zacząć życie intymne ze swoim chłopakiem.ale czegoś sie boje , jestem jeszcze nie naruszona wiec powiedzcie mi szczerze czy to przebicie błony dziewiczej mocno boli??? ostatnio chcieliśmy już sie kochać ale stwierdziłam na końcu ze jednak nie chce , nie jestem jeszcze gotowa . Może tak być ze ten strach mnie od tego odpędza? Mam bardzo wyrozumiałego chłopaka i dużo rozmawiamy na te tematy . Proszę o pomoc Embarassed
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

blondyna jesli czujesz ze cos Cie blokuje to znak ze nie jestes gotowa. powinnas wstrzymac sie a nie robic to aby robic i miec za soba, ma to byc chwila wspaniała dla Was obojga Wink. pełna relaxu, podniecenia itp.
co do błony: jedne czuja mega bol i nie dadza rady za 1wszym razem, a u 2gich nie ma ani kropli krwi..wiec roznie to bywa...jesli bedziecie spokojnie do tego podchodzic, delikatnie i bez pospiechu to byc moze nie bedzie tak bolało...a jesli zdarzy sie ze odczuwasz bol to zaprzestan, z czasem nabierzesz odwagi i bedzie wszystko jak nalezy Smile
chłopak wyrozumiały- napewno poczeka Smile
powodzenia Cool Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 10 z 41