Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasienka1308

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 5:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
kasienka1308 napisał:

jeny bardziej płodna??? no nie straszcie mnie.....;(

nie strasze tylko uświadamiam Smile nastepnym razem uwazaj Smile radze uzywac zabezp. Smile

Tak na pewno juz nigdy bez!!!! ten raz byl taki w ogole nie zaplanowany to tak jakby po to zeby sprawdzic czy jestem juz gotowa po porodzie, gdyz to był 1szy raz od kiedy urodziłam córeczke. ale z 2 strony myśle, ze przed ciaza zawsze stosowalismy stosunek przerywany i w ciaze nigdy nie zaszłam a teraz kilka pchniec i juz by cos sie mialo stac??? no ale teraz jestem bardziej spanikowana bo nie chce 2 dziecka! a test krwi jest w 100% pewny???? bo planuje jutro isc do przychodni, ale co mam powiedziec test na zbadanie hormonu ciazowego czy jak??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jest w 100% pewny Smile nie no co Ty ja nie mowie ze zaszłas w ciaze,tylko ze jest wieksze ryzyko po porodzie ) pewnie ze nie musialo nic kapnac i pewnie tak jest Smile

tak zachodzisz i mowisz ze chcesz zrobic badanie krwi - spr. czy jestes w ciazy Smile aha i wez ze soba kase Smile w zal. od labolatoriow : 20-40 zł Wink

Powrót do góry
:(wiewiorka

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 7:22 pm    Temat postu: prosze pomozcie :(:(:(:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wspołzyłam z chłopakiem 4 dni przed okresem do wytrysku nie doszło na poczatku chłopak nie miał prezerwatywy ale nie włozył do konca pozniej załozył gumke ,,, okres dostałam normalnie w dniu w którym powinien sie pojawic ,, po 8 dniach od stosunku zrobiłam test wyszedł negatywny pozniej zrobiłam kolejny po 10 dniach od stosunku tez wyszedł negatywny ,,, jednak sie boje ,, moge byc w ciazy ?? dodam ze okres zawsze miałam 4-5 dni a po stosunku miałam 3-4 dni ,,i to był moj pierwszy raz Sad prosze pomozcie ,,,
Powrót do góry
izula671

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 7:54 pm    Temat postu: miesiaczka mi sie spoznia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam na imie iza i mam 24 latka.
Mam pytanko spoznia mi sie miesiaczka ostatni okres mialam 2 kwietnia i kilka dni po miala stosunek ze swoim chlopakiem i 26 stosunek mialam.To juz 29 dzien jak nie mam okresu i nic nie zapowiada zebym ja dostala.Bola mnie piersi i mam biala wydzieline czuje straszna wilgoc.
Czy to moze byc ciaza?
Czekam na szybka odpowiedz
Pozdrawiam!

-----edited by yalissea-------

Jest specjalny temat na tego typu pytania.Przenoszę.
Powrót do góry
małami3

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 8:18 pm    Temat postu: czy jest jakieś ryzyko zajścia w ciąże.? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej!
czy jesli wspolzylam ze swoim chlopakiem niby tydzien przed okresem z prezerwatywa, ktora nie pekla. lecz chlopak skonczyl w niej. ale twierdzi, ze wszystko bylo ok. moglo dojsc do zaplodnienia.?
wiem, ze pewnie niepotrzebnie sie martwie..ale coz.
w kazdym razie okres ost mi sie skonczyl 12 marca (trwal 2 tygodnia)
a teraz mamy chyba 28 kwiecien;D
a wiec spoznia mi sie juz ponad 2 tyg.(ogolnie to przed pierwszym razem mialam co miesiac regularne)
robilam jeden test ciazowy, ktory byl negatywny.
lecz nieraz boli mnie brzuch..
a okresu brak..
i sama nie wiem.
czy ktos moze mi pomoc.?;]
bo w sumie to byl moj pierwszy raz wiec okres moze sie przesunac..
to wiem..
ale czy jest jakies ryzyko zajscia w ciaze.?

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
adzia17

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc :* mam pytanko 4 kwietnia miałam normala misiaczke do 7 kwietnia zaraz po tym odstawilam tableki i dostalam 13 plamienie ktore bylo jeszcze 14. Jak moge liczyc dni plodne kiedy byly ?! mianowicie chcialabym dzidziusia ... czy teraz raczej nic nie bedzie,pewnie lepiej po kolejnej miesiaczce Question Exclamation
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiewiorka w ciazy nie jestes na bank Smile wytrysku nie było i to sie stało przed okresem wiec dni niepłodne Smile nie stresuj sie Wink

Adzia bierzesz tabsy? jesli tak to nie ma owulacji, jesli starasz sie o dziecko to musisz je odstawic ale nie wiesz do konca kiedy ona wystapi... mozesz kupic test owulacyjny ktory pomoze Ci w okresleniu owulki Smile zycze powodzenia!!!

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

małami3 mysle ze ryzyko ciazy jest zadne - moim zdaniem Smile byly to dni nieplodne zabezpieczenie bylo wiec nie ma sie co martwic ciaza. Ale moze przeszlabys sie do gina i powiedziala ze nie masz @ juz 2 tygodnie? ja bym tak radzila zrobic zeby uspokoic nerwy.. Rolling Eyes
Powrót do góry
Sabrina

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasienka1308 napisał:

jeny bardziej płodna??? no nie straszcie mnie.....;(

To fakt po porodzie mazna zajsc w ciaze zanim wruci miesiaczkowanie Exclamation

-----edited by emilka----
nie pisz całych postów wielkimi lietrami
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mała mi3 jak długie masz cykle? w miare regularne? tydz. przed to zazwyczaj niepłodne,wiec szanse maleja Smile tym bardziej ze gumka nie pekła Smile powinnas byc dobrej mysli Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 35 z 41