Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasienka1308
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 5:21 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | kasienka1308 napisał: |
jeny bardziej płodna??? no nie straszcie mnie.....;( |
nie strasze tylko uświadamiam nastepnym razem uwazaj radze uzywac zabezp. |
Tak na pewno juz nigdy bez!!!! ten raz byl taki w ogole nie zaplanowany to tak jakby po to zeby sprawdzic czy jestem juz gotowa po porodzie, gdyz to był 1szy raz od kiedy urodziłam córeczke. ale z 2 strony myśle, ze przed ciaza zawsze stosowalismy stosunek przerywany i w ciaze nigdy nie zaszłam a teraz kilka pchniec i juz by cos sie mialo stac??? no ale teraz jestem bardziej spanikowana bo nie chce 2 dziecka! a test krwi jest w 100% pewny???? bo planuje jutro isc do przychodni, ale co mam powiedziec test na zbadanie hormonu ciazowego czy jak?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 6:57 pm Temat postu: |
|
|
tak jest w 100% pewny nie no co Ty ja nie mowie ze zaszłas w ciaze,tylko ze jest wieksze ryzyko po porodzie ) pewnie ze nie musialo nic kapnac i pewnie tak jest
tak zachodzisz i mowisz ze chcesz zrobic badanie krwi - spr. czy jestes w ciazy aha i wez ze soba kase w zal. od labolatoriow : 20-40 zł _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
:(wiewiorka
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 7:22 pm Temat postu: prosze pomozcie :(:(:(:( |
|
|
wspołzyłam z chłopakiem 4 dni przed okresem do wytrysku nie doszło na poczatku chłopak nie miał prezerwatywy ale nie włozył do konca pozniej załozył gumke ,,, okres dostałam normalnie w dniu w którym powinien sie pojawic ,, po 8 dniach od stosunku zrobiłam test wyszedł negatywny pozniej zrobiłam kolejny po 10 dniach od stosunku tez wyszedł negatywny ,,, jednak sie boje ,, moge byc w ciazy ?? dodam ze okres zawsze miałam 4-5 dni a po stosunku miałam 3-4 dni ,,i to był moj pierwszy raz prosze pomozcie ,,, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izula671
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 7:54 pm Temat postu: miesiaczka mi sie spoznia |
|
|
witam mam na imie iza i mam 24 latka.
Mam pytanko spoznia mi sie miesiaczka ostatni okres mialam 2 kwietnia i kilka dni po miala stosunek ze swoim chlopakiem i 26 stosunek mialam.To juz 29 dzien jak nie mam okresu i nic nie zapowiada zebym ja dostala.Bola mnie piersi i mam biala wydzieline czuje straszna wilgoc.
Czy to moze byc ciaza?
Czekam na szybka odpowiedz
Pozdrawiam!
-----edited by yalissea-------
Jest specjalny temat na tego typu pytania.Przenoszę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
małami3
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 8:18 pm Temat postu: czy jest jakieś ryzyko zajścia w ciąże.? |
|
|
hej!
czy jesli wspolzylam ze swoim chlopakiem niby tydzien przed okresem z prezerwatywa, ktora nie pekla. lecz chlopak skonczyl w niej. ale twierdzi, ze wszystko bylo ok. moglo dojsc do zaplodnienia.?
wiem, ze pewnie niepotrzebnie sie martwie..ale coz.
w kazdym razie okres ost mi sie skonczyl 12 marca (trwal 2 tygodnia)
a teraz mamy chyba 28 kwiecien;D
a wiec spoznia mi sie juz ponad 2 tyg.(ogolnie to przed pierwszym razem mialam co miesiac regularne)
robilam jeden test ciazowy, ktory byl negatywny.
lecz nieraz boli mnie brzuch..
a okresu brak..
i sama nie wiem.
czy ktos moze mi pomoc.?;]
bo w sumie to byl moj pierwszy raz wiec okres moze sie przesunac..
to wiem..
ale czy jest jakies ryzyko zajscia w ciaze.?
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 9:31 pm Temat postu: |
|
|
czesc :* mam pytanko 4 kwietnia miałam normala misiaczke do 7 kwietnia zaraz po tym odstawilam tableki i dostalam 13 plamienie ktore bylo jeszcze 14. Jak moge liczyc dni plodne kiedy byly ?! mianowicie chcialabym dzidziusia ... czy teraz raczej nic nie bedzie,pewnie lepiej po kolejnej miesiaczce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 9:42 pm Temat postu: |
|
|
wiewiorka w ciazy nie jestes na bank wytrysku nie było i to sie stało przed okresem wiec dni niepłodne nie stresuj sie
Adzia bierzesz tabsy? jesli tak to nie ma owulacji, jesli starasz sie o dziecko to musisz je odstawic ale nie wiesz do konca kiedy ona wystapi... mozesz kupic test owulacyjny ktory pomoze Ci w okresleniu owulki zycze powodzenia!!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:01 pm Temat postu: |
|
|
małami3 mysle ze ryzyko ciazy jest zadne - moim zdaniem byly to dni nieplodne zabezpieczenie bylo wiec nie ma sie co martwic ciaza. Ale moze przeszlabys sie do gina i powiedziala ze nie masz @ juz 2 tygodnie? ja bym tak radzila zrobic zeby uspokoic nerwy.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sabrina
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:19 pm Temat postu: |
|
|
kasienka1308 napisał: |
jeny bardziej płodna??? no nie straszcie mnie.....;( |
To fakt po porodzie mazna zajsc w ciaze zanim wruci miesiaczkowanie
-----edited by emilka----
nie pisz całych postów wielkimi lietrami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:41 pm Temat postu: |
|
|
mała mi3 jak długie masz cykle? w miare regularne? tydz. przed to zazwyczaj niepłodne,wiec szanse maleja tym bardziej ze gumka nie pekła powinnas byc dobrej mysli _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|