Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:55 pm Temat postu: Re: miesiaczka mi sie spoznia |
|
|
izula671 napisał: | witam mam na imie iza i mam 24 latka.
Mam pytanko spoznia mi sie miesiaczka ostatni okres mialam 2 kwietnia i kilka dni po miala stosunek ze swoim chlopakiem i 26 stosunek mialam.To juz 29 dzien jak nie mam okresu i nic nie zapowiada zebym ja dostala.Bola mnie piersi i mam biala wydzieline czuje straszna wilgoc.
Czy to moze byc ciaza?
Czekam na szybka odpowiedz
Pozdrawiam!
|
a jak długie masz cykle zazwyczaj i którego dnia cyklu miałaś stosunki? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 7:25 am Temat postu: |
|
|
no nie biorę tabletek od 7 i nie wiem czy liczyc dni plodne od ostatniego plamienia czy normalnej miesiaczki kiedy bralam jeszcze tabletki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
małami3
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 8:24 am Temat postu: |
|
|
To znaczy ja kiedys bralam tabletki, zeby miec regularny okres.
Po czym wyrownal mi sie i mialam regularny , co miesiac , mniej wiecej tego samego dnia.
No ale po moim pierwszym razie najpierw spoznil mi sie dwa tygodnie.
Potem, gdy znowu to zrobilam..sa objawy jakie sa.
2,5, tygodnia bez okresu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zefirka23
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 8:47 am Temat postu: |
|
|
hej!dzisiaj sie zaczal 3 dzien mojego okresu a jego prawie nie ma,wiec jenak polece do apeki po tescik:)napisze Wam pozniej co wyszlo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ulcia83
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 12:08 pm Temat postu: czy to są objawy ciąży? |
|
|
może wyda się to głupim lub kolejnym tym samym pytaniem ale potrzebyje pomocy.
Wiem że powinnam iść do ginekologa ale niestety nie mam czasy tym bardziej że jutro długi weekond a ja chcem troche poimprezować i nie wiem czy mogę bo może jestem w ciąży... mój okres nigdy nie był regularny, teraz spóźnia mi się pół miesiąca, mój brzuch jest pełny jakby wzdęty, psychycznie czuje się dziwnie, jakby mam dołki jestem nerwowa, temperatyna wynosi 36,6, siusiam tak powolutku ale czy częściej to nie wiem...robiłam test pięć dni temy i wyszedł negatywny.
czy mogę być w ciąży?
-----edited by emilka----
temat przyłączyłam do podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaarina
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 12:53 pm Temat postu: Brązowy śluz,zawroty głowy |
|
|
A wiec moje rozterki są takie uprawialiśmy sex w samym środku dni płodnych i chyba nic upłyneło od tamtego czasu prawie dwa tygodnie, 2 dni temu za obserwowałam brązowy śluz na majtkach nie potrzebowałam podpaski ani tamponu wkładka wystarcza, także od jakichś 2 może 3 dni zaczełam się jakoś dziwnie czuć wstaje około 6 rano bez problemu bo jest mi nie dobrze ale nie mam wymiotów, w dzień czuje się strasznie zmęczona mam zawroty głowy i drzemie sobie około godzinki mam straszny apetyt i to na jakieś rzeczy za którymi wcześniej nie przepradałam np. soczewica czerwona fasola śledziki i oczywiście słodycze hehe co mnie dziwi palić też mi się nie chce a jak już pale to jakoś mi nie idzie;/bardzo chciała bym mieć takiego małego szkrabka nie chce robic testu boje sie ale nie tego co wiekszosc boje sie ze wynik wyjdzie mi negatywny wizyte u lekarza mam dopiero na 19 maja wiec 19 dni. co wy myslicie na ten temat czy to moze sie udac w sumie niepokoi mnie to ze nie mam zanych powiekszonych piersi bo i bez tego mam b.duze zadnych gruczolow lojowych na sutkach przebarwien skory ....
pozdrawiam was wszystkie gorąco i zazdroszcze szczęściarom ktorym sie udało:*
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 2:35 pm Temat postu: |
|
|
Ulcia jesli minelo minimum 12 dni od stosunku to wynik jest prawidłowy, jesli jednak mniej to radze powtorzyc test,wybrac sie do lekarza. mialas sytuacje w ktorej doszlo do wytrysku w srodku?
Kaarina powinnas zrobic test, choćby po to zeby : jesli jestes w ciazy odpowiednio o siebie zadbac a nie czekac nie wiadomo na co... kwas foliowy powinnas brac i wogole lekarz powinien zbadac. ile dni spoznia sie okres? jesli nie doszło do wytrysku to wg mnie szanse na ciaze sa nikłe a Ty sobie ja tylko wyobrazasz, doszukujesz sie jakichkolwiek objawow. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaarina
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 2:55 pm Temat postu: |
|
|
no ja mam jednak nadzieje ze sie udało wybralismy sam srodek dni płodnych aby bylo naszym zdaniem wieksze prawdopwobienstwo a co wytrysku hehe było wszytsko bawilismy sie i bawilismy aby nie bylo zamało
no w sumie na test jest juz pora ale jakos boje sie tego negatywnego a wiem ze moge sobie wmawiac moze byc to tylko urojenie;/ niestety |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bakus
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 4:18 pm Temat postu: |
|
|
ja tu jestem nowa i mam 17 lat i jestem z chłopakiem juz prawie rok kocham go bardzo i mu ufam ale razem tera sie boimy ze jestem w cizay troszke mi urusł brzuch a ja nie chce byc w ciąży pomózcie mi prosze was bo tak sie boje moze brzuch mi urusł poniewaz boje sie czy jak pomóżci e mi powiem wam jeszcze ze próbowałam chłopaowi brac do buźi i próbowałam jego sperme i nie chćacy pąknełam czy cos to moze być ??????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 4:43 pm Temat postu: |
|
|
bakus od połniecia nie zajdziesz w ciaze. nie ma mowy ! ! ! przestan wogole tka myslec . jedynie przez wytrysk w srodku i musisz miec owulacje jesli sie obawiasz to rob test! i tak wiem ze nie jestes w ciazy
Kaarina rozumiem ze staracie sie o dziecko w takim razie powodzenia aha i nie chodzi o to zeby jak najwiecej a raz a dobrze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|