Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 11:21 pm Temat postu: |
|
|
ADAM
mała poprawka : jestem kobieta a nie facetem myslisz ze facet mial by pojecie o tych sprawach? no chyba ze z zawodu ginekolog,ale u Nas takich nie ma 1,5 tyg. przed okresem to wychodza dni niepłodne jesli ma regularne cykle powinno byc oki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
RoKu
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 11:59 am Temat postu: Pytanie |
|
|
Witam. Ja mam takie pytanie...
W 2 dzień świąt kochałem się z dziewczyną i mieliśy wpadke...na drógi dzień poszliśmy do ginekologa i przepisał mojej dziewczynie tabletki 72h i zażyła je 14 godzin po stosunku...w styczniu miała okres w lutym również ,a teraz w marcu jej się spóźnia 3 dzień. Czy jest możliwe że jest w ciąży?
-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 1:20 pm Temat postu: |
|
|
okres pojawil sie w Styczniu i Lutym wiec wg mnie w ciazy nie jest. dobrze ze zareagowaliscie tak szybko . moze spoznia sie z nerwow? watpie aby byla w ciazy..chyba ze miala plamienia a nie okres? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dentysta69
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny kolejny mój post z tymz e teraz to mam -----. Kochalismy sie z dziewczyna wczoraj koło godziny 18nastej. oczywiscie nie skonczyłem w niej ale po wyciagnieciu penisa i po "ochłonieciu" zorientowałem sie ze prezerwatywa jest coś zabardzo lepka. poleciałem do kibla. i zauwazyłem ze ejst w niej mała dizurka. Moja kobieta ma dni płodne cholera jasna. dzisaj lecuimy po postion Duo mam nadzieje ze ktoś da nam recepte juz szukam kazdego sposobu zeby tylko to kupic.
Pieprzone Unimile niebieski ( oo4 ) odrazu całą paczke wypieprzyłem do kosza. One noiby było plemnikobójcze. Poradzcie COŚ !!! szybka jest interwencia !
jak na ironie losu nie jestem pewien czy w trakcie szczytowania byłem jeszcze w niej czy nie. . dziurka była niedaleko zbiorniczka... :[[[ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Dentysta unimile sa do du*y...nie warto na nie $$$ wydawac.
Mozecie isc na pogotowie- kazdy lekarz powinien przepisac recepte. powodzenia! byc moze nie ma co sie martwic . pzdr _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 5:47 pm Temat postu: |
|
|
RoKu jesli Twoja dziewczyna dostala normalne 2 okresy po tabletce po to nie ma sie czym martwic 3 okres tez przyjdzie tylko ze pewnie spozniony bo rozumiem ze zdanej wpadki nie bylo w ostatnim czasie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 11:00 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | Aniolek to moze zrob teściora co? bedziesz miala jasna sytuacje...jesli jestes w ciazy to nie ma co zwlekac a isc do lekarza. przeciez musisz brac kwas foliowy, trzeba zrobic badanie potwierdzjace ciaze . nie marnuj czasu tylko zapisuj sie do lekarza Jelita i ciaza? ja nigdy o tym nie słyszałam... |
Ja nie wiem czy to są jelita, to taki ból chwilowy w podbrzuszu. Dzisiaj znów miałam taki "atak". Natomiast plam krwi dzisiaj nie miałam. Ja chyba poczekam kilka dni, bo okres moze mi się trochę spóźni... A jak nie, to zrobię ten test... jakoś mi się nie uśmiecha, 18 lat i zostać mamusią... _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
praga087
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 2:13 pm Temat postu: ciaza? |
|
|
Wiem, ze to strasznie glupio zabrzmi ale mam problem i troche sie stresuje.kochalam sie z moim chlopakiem i ogolnie stranie dziwnie wyszlo.bylo to po imprezie on byl pod wplywem alkoholu i ja rowniez. W tym dniu mialam jeszcze male krwawienia a po mimo tego wspolzylismy;/.chodzi mi o to ze on przez faze nie pamieta czy wytrysk byl we mnie , ale przypominam sobie ze po wyciagnieciu penisa napewno byl wytrysk.martwie sie czy jest mozliwosc zaplodnienia. Jesli sie nie myle to koncowka miesiaczki sa to dni niepłodne.prosze poradzcie.
---edit by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce
i jeszcze prośba, żebyś nie pisała całych postów wielkimi literami --- emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 3:35 pm Temat postu: |
|
|
praga wszystko zalezy od tego jak dlugie masz cykle.jesli ok.28dni to w ciazy nie jestes. sama wspołzyłam do konca w 5 dniu i mamuska nie jestem . jesli natomiast masz krotkie cykle to koniec okresu moze oznaczac poczatek dni płodnych. czekam na wiecej inf0. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ona22
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 11:44 am Temat postu: obawa ciąży |
|
|
kochałam sie z chlopakiem dzień po okresie i teraz boje się ze bede w ciązy bo sie nie zabezpieczylismy...czy istnieje szansa ze nie bede???
------edited by emilka-----
przyłaczyłam do specjalnie wydzielonego tematu, dotyczącego takich pytań |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|