Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Mar 08, 2008 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ADAM
mała poprawka : jestem kobieta a nie facetem Smile myslisz ze facet mial by pojecie o tych sprawach? no chyba ze z zawodu ginekolog,ale u Nas takich nie ma Smile 1,5 tyg. przed okresem to wychodza dni niepłodne Smile jesli ma regularne cykle Smile powinno byc oki Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
RoKu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 11:59 am    Temat postu: Pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Ja mam takie pytanie...
W 2 dzień świąt kochałem się z dziewczyną i mieliśy wpadke...na drógi dzień poszliśmy do ginekologa i przepisał mojej dziewczynie tabletki 72h i zażyła je 14 godzin po stosunku...w styczniu miała okres w lutym również ,a teraz w marcu jej się spóźnia 3 dzień. Czy jest możliwe że jest w ciąży?

-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do specjalnego
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres pojawil sie w Styczniu i Lutym wiec wg mnie w ciazy nie jest. dobrze ze zareagowaliscie tak szybko Smile. moze spoznia sie z nerwow? watpie aby byla w ciazy..chyba ze miala plamienia a nie okres?

Powrót do góry
dentysta69

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny kolejny mój post z tymz e teraz to mam -----. Kochalismy sie z dziewczyna wczoraj koło godziny 18nastej. oczywiscie nie skonczyłem w niej ale po wyciagnieciu penisa i po "ochłonieciu" zorientowałem sie ze prezerwatywa jest coś zabardzo lepka. poleciałem do kibla. i zauwazyłem ze ejst w niej mała dizurka. Moja kobieta ma dni płodne cholera jasna. dzisaj lecuimy po postion Duo mam nadzieje ze ktoś da nam recepte juz szukam kazdego sposobu zeby tylko to kupic.
Pieprzone Unimile niebieski ( oo4 ) odrazu całą paczke wypieprzyłem do kosza. One noiby było plemnikobójcze. Poradzcie COŚ !!! szybka jest interwencia !
jak na ironie losu nie jestem pewien czy w trakcie szczytowania byłem jeszcze w niej czy nie. . dziurka była niedaleko zbiorniczka... :[[[
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dentysta unimile sa do du*y...nie warto na nie $$$ wydawac.
Mozecie isc na pogotowie- kazdy lekarz powinien przepisac recepte. powodzenia! byc moze nie ma co sie martwic Smile. pzdr

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

RoKu jesli Twoja dziewczyna dostala normalne 2 okresy po tabletce po to nie ma sie czym martwic Smile 3 okres tez przyjdzie tylko ze pewnie spozniony Smile bo rozumiem ze zdanej wpadki nie bylo w ostatnim czasie Question Cool
Powrót do góry
anioolek_15

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
Aniolek to moze zrob teściora co? bedziesz miala jasna sytuacje...jesli jestes w ciazy to nie ma co zwlekac a isc do lekarza. przeciez musisz brac kwas foliowy, trzeba zrobic badanie potwierdzjace ciaze Smile. nie marnuj czasu tylko zapisuj sie do lekarza Smile Jelita i ciaza? ja nigdy o tym nie słyszałam...

Ja nie wiem czy to są jelita, to taki ból chwilowy w podbrzuszu. Dzisiaj znów miałam taki "atak". Natomiast plam krwi dzisiaj nie miałam. Ja chyba poczekam kilka dni, bo okres moze mi się trochę spóźni... A jak nie, to zrobię ten test... jakoś mi się nie uśmiecha, 18 lat i zostać mamusią...
praga087

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 2:13 pm    Temat postu: ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, ze to strasznie glupio zabrzmi ale mam problem i troche sie stresuje.kochalam sie z moim chlopakiem i ogolnie stranie dziwnie wyszlo.bylo to po imprezie on byl pod wplywem alkoholu i ja rowniez. W tym dniu mialam jeszcze male krwawienia a po mimo tego wspolzylismy;/.chodzi mi o to ze on przez faze nie pamieta czy wytrysk byl we mnie , ale przypominam sobie ze po wyciagnieciu penisa napewno byl wytrysk.martwie sie czy jest mozliwosc zaplodnienia. Jesli sie nie myle to koncowka miesiaczki sa to dni niepłodne.prosze poradzcie.

---edit by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
i jeszcze prośba, żebyś nie pisała całych postów wielkimi literami --- emilka
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

praga wszystko zalezy od tego jak dlugie masz cykle.jesli ok.28dni to w ciazy nie jestes. sama wspołzyłam do konca w 5 dniu i mamuska nie jestem Razz. jesli natomiast masz krotkie cykle to koniec okresu moze oznaczac poczatek dni płodnych. czekam na wiecej inf0.

Powrót do góry
ona22

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 11:44 am    Temat postu: obawa ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochałam sie z chlopakiem dzień po okresie i teraz boje się ze bede w ciązy bo sie nie zabezpieczylismy...czy istnieje szansa ze nie bede???

------edited by emilka-----
przyłaczyłam do specjalnie wydzielonego tematu, dotyczącego takich pytań
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 7 z 41