Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 3:43 pm Temat postu: |
|
|
jesli nie dotykał to jak mozesz byc w ciazy? . Głupie pytanie. Plemniki na rekach, w srodowisku zew. gina po ok. 2 minutach. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
arturus
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 10:07 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich. a wiec tak przejde do rzeczy. dzis z dziewczyna uprawialismy peeting. chcielismy sprobowac sexu analnego. nie bylo wytrysku tylko moge zakladac ze mialem penisa w tym sluzie po czym dotknalem jej odbytu i zrezygnowalismy oboje z tego. dziewczyna dokonczyla reka tak jak zawsze a w miedzy czasie ja wkladalem jej CZYSTE palce do pochwy no i ogolnie tak rozcieralem jej sluz z okolic pochwy i odbytu. nie iwem jak to liczyc ale napisze tak. okres dostaje zawsze okolo 25 kazdego miesiaca i trwa normalnie 4-5 dni. jakie jest ryzyko ze cos moglo sie stac? martwi mnie to ze po powrocie do domu zaczela lekko krwawic. co to moze byc? pomozcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 10:14 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli nie doszło do wytrysku, ani nie było do niego blisko to nie ma możliwości żeby dziewczyna zaszła w ciąże. A może podczas pieszczot przesadziliście z intensywnością i stąd krwawienie? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
arturus
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 10:21 pm Temat postu: |
|
|
no tez biore to pod uwage. a jak to jest u niej z ta owulacja jak to wyliczyc. chcialbym wiedziec na przyszlosc. rok temu jak sie tu zarejestrowalem z problemem to balem sie ze przez ciuchy mogla dziewczyna zajsc. forum troche mnie rozwinelo ale z taka sytuacja jak dzisiejsza sie jeszcze nie spotkalem i dlatego sie troche obawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 10:57 pm Temat postu: |
|
|
Poczytaj forum, tam powinieneś znaleźć odpowiedzi na Twój problem. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
arturus
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 10:59 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie mi dziewczyna powiedziala ze jej krew leci normalnie jak podczas okresu choc do niego jest jeszcze 2 tygodnie. co to moze byc? pomozcie mi bo jestem bardzo zaniepokojony i jesli ktos by mogl okazac sie pomocnym i napisac mi dokladnie jak to z tym jej cyklem jest kiiedy owulacja itp. i skad to krwawienie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
arturus
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 12:52 pm Temat postu: |
|
|
moze ktos sie wypowie skad moze byc to krwawienie i jak to z ta owulacja jest |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 3:32 pm Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o owulacje to nie ma krwawienia a plamienie i parugodzinne . co do okresu to na poczatku dni leci jak z kranu,potem coraz mniej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
arturus
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 10:37 pm Temat postu: |
|
|
dobrze a czy istnieje mozliwosc zajscia w naszej sytuacji? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 10:45 pm Temat postu: |
|
|
nie napewno nie ma mowy o ciazy mozesz byc spokojnym. do zaplodnienia jest potrzebny wytrysk w srodku a nie jakies pocieranie . poza ty musi byc w trakcie owulacji wiec nie tak łatwo i szybko. na moje oko wszystko okiej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|