Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Mar 08, 2008 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie dotykał to jak mozesz byc w ciazy? Rolling Eyes Question Shocked . Głupie pytanie. Plemniki na rekach, w srodowisku zew. gina po ok. 2 minutach.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
arturus

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich. a wiec tak przejde do rzeczy. dzis z dziewczyna uprawialismy peeting. chcielismy sprobowac sexu analnego. nie bylo wytrysku tylko moge zakladac ze mialem penisa w tym sluzie po czym dotknalem jej odbytu i zrezygnowalismy oboje z tego. dziewczyna dokonczyla reka tak jak zawsze a w miedzy czasie ja wkladalem jej CZYSTE palce do pochwy no i ogolnie tak rozcieralem jej sluz z okolic pochwy i odbytu. nie iwem jak to liczyc ale napisze tak. okres dostaje zawsze okolo 25 kazdego miesiaca i trwa normalnie 4-5 dni. jakie jest ryzyko ze cos moglo sie stac? martwi mnie to ze po powrocie do domu zaczela lekko krwawic. co to moze byc? pomozcie
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 10:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie doszło do wytrysku, ani nie było do niego blisko to nie ma możliwości żeby dziewczyna zaszła w ciąże. A może podczas pieszczot przesadziliście z intensywnością i stąd krwawienie?
arturus

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tez biore to pod uwage. a jak to jest u niej z ta owulacja jak to wyliczyc. chcialbym wiedziec na przyszlosc. rok temu jak sie tu zarejestrowalem z problemem to balem sie ze przez ciuchy mogla dziewczyna zajsc. forum troche mnie rozwinelo ale z taka sytuacja jak dzisiejsza sie jeszcze nie spotkalem i dlatego sie troche obawiam.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poczytaj forum, tam powinieneś znaleźć odpowiedzi na Twój problem.
arturus

PostWysłany: Nie Mar 09, 2008 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie mi dziewczyna powiedziala ze jej krew leci normalnie jak podczas okresu choc do niego jest jeszcze 2 tygodnie. co to moze byc? pomozcie mi bo jestem bardzo zaniepokojony i jesli ktos by mogl okazac sie pomocnym i napisac mi dokladnie jak to z tym jej cyklem jest kiiedy owulacja itp. i skad to krwawienie?Sad
Powrót do góry
arturus

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze ktos sie wypowie skad moze byc to krwawienie i jak to z ta owulacja jest
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli chodzi o owulacje to nie ma krwawienia a plamienie i parugodzinne Smile. co do okresu to na poczatku dni leci jak z kranu,potem coraz mniej Razz

Powrót do góry
arturus

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze a czy istnieje mozliwosc zajscia w naszej sytuacji?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 10:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie Exclamation napewno nie ma mowy o ciazy Smile mozesz byc spokojnym. do zaplodnienia jest potrzebny wytrysk w srodku a nie jakies pocieranie Razz. poza ty musi byc w trakcie owulacji Wink wiec nie tak łatwo i szybko. na moje oko wszystko okiej Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 25 z 41