Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arturus

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha Smile a po tym co napisalem we wczesniejszym poscie kiedy mojej dziewczynie wypada owulacja? bo ja sie juz gubie w tyym wszystkim Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest za malo inf0 zeby okreslic konkretna date. potrzebuje:

- dzien ost. okresu

- dlugosc cykli

Powrót do góry
arturus

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 11:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wiec tak dziewczyna okres dostaje zazwyczaj 24-25 kazdego miesiaca regularnie;) a ostatni okres miala 23 lutego i trwal normalnie 4-5 dni
Powrót do góry
kondi

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie... mam stresa bo nie mam wielkiego doswiadczenia w tych sprawach... ale do konkretow... uprawialem ze swoja dziewczyna sex oralny... na chwile gdy przestala go brac do buzi i zaczela mnie całowac chwile dotykalem swojego pracia. potem ona kontynuowala ale nie bylo wytrysku. schowalem członka w spodnie i zaczalem jej robic palcowke wczesniej wycierajac reke o ubranie. to bylo jakies 4-5 dni przed jej owulacja. czy jest mozliwosc ze zaszla w ciaze?

sory ze moze glupie pytanie i sytuacja ale mam glupawe mysli i jej dolegliwosci lacze z objawami ciazy, wiec to dla mnie istotne...
z gory dzieki za szybka odpowiedz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej opcji. do ciazy potrzebny jest wytrysk w srodku i duza predkosc a nie wsadzenie przez palec Neutral Razz spokojnie Cool

Powrót do góry
kondi

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uff.. wlk dzieki Very HappyVery Happy uspokoilo mnie to Very Happy
Powrót do góry
yoyoyo

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 12:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj uprawialismy petting z dziewczyna. Ocieralem penisa o wargi i byl tylko ten sluz. Po jakism czasie doszlo do uniesienia i sperma poleciala na brzuch i nad wzgorek lonowy. Dziewcyzna miala dni plodne, moze dojsc do zaplodnienia? Strasznie sie boje, prosze o odp
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dni płodne to duze ryzyko...wiec pownienes uwazac a nie "chlapac" gdzie popadnie...jesli sperma dostała sie do sluzu to jest szansa na zapłodnienie... Neutral. własnie dzieki śluzie plemniki docieraja do komorki.

Powrót do góry
onaona17

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 1:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eh witam,
to ja ta od myszki komputerowej.
Kilka postow wcześniej zostałam wyśmiana.

Lecz znow mam kilka pytan.
Po tym całym incydencie z myszką miałam juz okres.
A teraz mialam dostac 2 okres i go nie mam:(
co jest nie tak:(
Powrót do góry
pinezka
Gość

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

onaona17 Twoja sytuacja byla juz omawiana na forum wiele razy. Ryzyko ciazy-zadne Exclamation dostalas poprzedni okres wiec i w tym miesiacu dostaniesz. musisz czekac i tyle
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 26 z 41