Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
asiula-91

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

macie 100% pewnosci? moze one sie jakos wydostaly ze sluzem i on sie zmieszal z moim?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dam Ci dobra rade: jesli chcesz byc spokojna to odczekaj 12 dni i zrob test ciazowy. i wtedy bedziesz wszystko wiedziala. A 100% pewnosci na forum nikt Ci nie da... radze zrobic test jesli chcesz miec 100% pewnosc.
Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ja mam dostac jutro okres....
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to poczekaj az go dostaniesz Smile i jak bedzie sie spoznial to mozesz juz zrobic test. Nic sie nie martw, okres napewno przyjdzie. Jak bedziesz sie tak stresowac to moze sie spoznic przez stres Rolling Eyes wiec czekaj spokojnie do jutra, powodzenia
Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale powiedzcie waszym zdaniem jakie sa szanse ze cos sie tam stalo?
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 7:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asiula, moim zdaniem to nie ma szans żebyś byłą w ciąży. koniec i kropka.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asiula-91 napisał:
pisalam ze stosunku nie bylo i wytrysku tymbardziej. wiec czemu mnie straszysz? daj szczera odpowiedz na moj problem.

ja strasze? a co Ty nie wiesz co znacza dni płodne? mam udawac i mowic "no rob tak dalej, zupelnie bezpiecznie jest"? pfff nie mam zamiaru kłamac.wiec jesli widze ze sytuacja jest nieciekawa to poprostu pisze. inaczej sprawa by sie miala w dni nieplodne.

Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najpierw mowisz ze nie ma szans a potem ze to jednak jest niepewne.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niebezpieczne ze wzgledu na 15dzien cyklu,ale wytrysku nie bylo....zrobisz test to sie okaze czy sa obawy Smile

Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 11:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczoraj mialam dostac:( i nadal cisza... dzis tylko wyskoczyla mi opryszczka.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 6 z 41