Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dentysta69

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 1:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asiula. miałem podobna sytuacje z moja panna na wakacjach ; ) z tym ze my sie troszke bardziej spenetrowalismy Smile i ze tak powiem mielismy wieksze ryzyko ?Neutral

powiem Ci tylko tyle ze przez stres moja panna nie dostała okresu przez tydzien . poczym wyjechała na wakacje Smile ( przed wyjazdem zrobilismy test bo ona nie umiała juz z tym zyć który wyszedł negatywny )
Nie miałem z nia kontaktu bo wyjechała za granice. Wink i dopeiro po powrocie powiadomiła mnie ze wystzsko jest ok

Nie stresuj sie twój synek powinien być cały czas przy Tobie i zapewniac Cie ze wsyztsko jest ok. jesli jednak mimo to zle sie z tym wsyztskim czujesz to idz do apteki po test. ( w sumie wtedy to ja kupowałem ) Smile

jak dla mnie tak jak w moim orzypadku szanse masz zeriowe Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lilithek

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam nastepujace pytanie:

nie kochalam sie jeszcze z moim chlopakiem, zamiast tego uprawiamy petting. 2 tyg temu doszlo do takiej sytuacji (pare razy), ze on pocieral czlonkiem moje wargi sromowe i moze z 2 razy zdarzylo sie, ze dotknal wejscia, ale nie wlozyl czlonka do srodka tylko przytknal na 1 sek,zupelnie niechcacy. wiem,ze kiedy chlopak jest mocno podniecony wydziela sie preejakulat, ktory moze ale wcale nie musi zawierac plemnikow (podzielone zdania sa bardzo co do tego i to mnie najbardziej martwi). i teraz pytanie: czy w jakis sposob moglo dojsc do zaplodnienia skoro nie wchodzil do srodka, jego czlonek byl mokry (preejakulat) i ja tez, bawilismy sie tak z 5 minut, nie doszlo do wytrysku blisko warg, bardzo daleko od nich ^^.

nie martwilabym sie o to za bardzo,gdyby nie to, ze od jakiegos tygodnia zaczelo mnie bolec podbrzusze, okres mam dostac okolo 26.01.. pobolewaja mnie jajniki i jak napne brzuch to cala reszta. wczesniej czegos takiego nie mialam, czy to moga byc bole owulacyjne? czy ciaza? bo juz sie gubie...
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na moje oko to byly bole owulacyjne ... i nie powinnas sie martwic o ciaze , moim zdaniem jest ok Smile
Powrót do góry
lilithek

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe dzieki Smile. tez tak sadze, ale wolalam zapytac dla swietego spokoju. zwlaszcza, ze nie mam tak jak moja kuzynka, ktora po 3 tyg od razu rozpoznala u siebie ciaze tylko po piersiach, a mnie bola normalnie, sutki tez, nie ma nie wiadomo jakiego bolu, chyba, ze bym zaczela szczypac :p. takie zwykle male klucie jak je nacisne. hm, ale jeszcze poczekam na opinie innych :p.

i mam jeszcze jedno pytanie, do dziewczyn. w sumie nie zwracalam dotychczas na to uwagi, ale tak jakos zaczelam sie macac po brzuszku i nizej, co zwiazane bylo z sytuacja j/w i odkrylam ze nad wzgorkiem lonowym a pod pepkiem mam takie wypuklenie, malutki dolek i zaczyna sie wzgorek lonowy. nie jest to widoczne jak sie tak o patrzy, tylko jak sie przesunie po tym reka.czy wy dziewczyny tez tak macie? w razie czego dodam obrazek (wlasnorecznie wykonany :pp) zebyscie mniej wiecej wiedzialy o co mi chodzi.
http://img444.imageshack.us/img444/5130/beztytuuva5.jpg

to to zaznaczone na czerwono.
Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mi sie juz 2 dni spoznia.............
Powrót do góry
dentysta69

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 12:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dwa dni to jeszcze nie koniec świata Smile . naprawde. ;p. a Ty stresujac sie. sprawiasz ze nawet za dwa dni nie przyjde Wink :**
wyluzuj dziewczynko Smile bedzie ok Wink od takiegoczegos w ciaze sie nie zachodzu .
W zyciu bede Cie jeszcze wieksze stresy czekac wiec spokojnie ;()
Powrót do góry
lilithek

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 6:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm, jestes pewny,ze od tego sie nie zachodzi w ciaze? bo mam identyczna sytuacje jak asiula-91 :p.tylko ja sie mniej jakos stresuje ^^.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku? co zapłodni komorke? powietrze??? ludzie gdzie wy byliscie na biologii.. nie wierze ze nikt o tym nie wspominał.... NIE MOZNA ZAJSC W CIAZE BEZ WYTRSYKU Exclamation Exclamation ostatni raz powtarzam. Polecam lekture naszego forum,,,,,od a do z. Wtedy nie bedzie napewno problemu z takim pytaniem Neutral

Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale w preejakulacie tez podobno sa plemniki. choc nie musza, ale jakis % ryzyka jest. a ja nie mam gwarancji, ze preejakulat nie polaczyl sie z moim sluzem:((((
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

daj juz spokoj z tym preejakulatem Wink ja jakos juz z 4 lata kocham sie bez gumek i to nawet w plodne dni i w ciazy nie jestem Wink
mowimy ci wszyscy ze szanse sa znikome wiec co sie martwisz?? wyluzuj Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 7 z 41