Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dentysta69
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 1:18 pm Temat postu: |
|
|
Asiula. miałem podobna sytuacje z moja panna na wakacjach ; ) z tym ze my sie troszke bardziej spenetrowalismy i ze tak powiem mielismy wieksze ryzyko ?
powiem Ci tylko tyle ze przez stres moja panna nie dostała okresu przez tydzien . poczym wyjechała na wakacje ( przed wyjazdem zrobilismy test bo ona nie umiała juz z tym zyć który wyszedł negatywny )
Nie miałem z nia kontaktu bo wyjechała za granice. i dopeiro po powrocie powiadomiła mnie ze wystzsko jest ok
Nie stresuj sie twój synek powinien być cały czas przy Tobie i zapewniac Cie ze wsyztsko jest ok. jesli jednak mimo to zle sie z tym wsyztskim czujesz to idz do apteki po test. ( w sumie wtedy to ja kupowałem )
jak dla mnie tak jak w moim orzypadku szanse masz zeriowe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lilithek
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 5:08 pm Temat postu: |
|
|
a ja mam nastepujace pytanie:
nie kochalam sie jeszcze z moim chlopakiem, zamiast tego uprawiamy petting. 2 tyg temu doszlo do takiej sytuacji (pare razy), ze on pocieral czlonkiem moje wargi sromowe i moze z 2 razy zdarzylo sie, ze dotknal wejscia, ale nie wlozyl czlonka do srodka tylko przytknal na 1 sek,zupelnie niechcacy. wiem,ze kiedy chlopak jest mocno podniecony wydziela sie preejakulat, ktory moze ale wcale nie musi zawierac plemnikow (podzielone zdania sa bardzo co do tego i to mnie najbardziej martwi). i teraz pytanie: czy w jakis sposob moglo dojsc do zaplodnienia skoro nie wchodzil do srodka, jego czlonek byl mokry (preejakulat) i ja tez, bawilismy sie tak z 5 minut, nie doszlo do wytrysku blisko warg, bardzo daleko od nich ^^.
nie martwilabym sie o to za bardzo,gdyby nie to, ze od jakiegos tygodnia zaczelo mnie bolec podbrzusze, okres mam dostac okolo 26.01.. pobolewaja mnie jajniki i jak napne brzuch to cala reszta. wczesniej czegos takiego nie mialam, czy to moga byc bole owulacyjne? czy ciaza? bo juz sie gubie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 7:13 pm Temat postu: |
|
|
na moje oko to byly bole owulacyjne ... i nie powinnas sie martwic o ciaze , moim zdaniem jest ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lilithek
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 8:57 pm Temat postu: |
|
|
hehe dzieki . tez tak sadze, ale wolalam zapytac dla swietego spokoju. zwlaszcza, ze nie mam tak jak moja kuzynka, ktora po 3 tyg od razu rozpoznala u siebie ciaze tylko po piersiach, a mnie bola normalnie, sutki tez, nie ma nie wiadomo jakiego bolu, chyba, ze bym zaczela szczypac :p. takie zwykle male klucie jak je nacisne. hm, ale jeszcze poczekam na opinie innych :p.
i mam jeszcze jedno pytanie, do dziewczyn. w sumie nie zwracalam dotychczas na to uwagi, ale tak jakos zaczelam sie macac po brzuszku i nizej, co zwiazane bylo z sytuacja j/w i odkrylam ze nad wzgorkiem lonowym a pod pepkiem mam takie wypuklenie, malutki dolek i zaczyna sie wzgorek lonowy. nie jest to widoczne jak sie tak o patrzy, tylko jak sie przesunie po tym reka.czy wy dziewczyny tez tak macie? w razie czego dodam obrazek (wlasnorecznie wykonany :pp) zebyscie mniej wiecej wiedzialy o co mi chodzi.
http://img444.imageshack.us/img444/5130/beztytuuva5.jpg
to to zaznaczone na czerwono. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiula-91
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:37 pm Temat postu: |
|
|
a mi sie juz 2 dni spoznia............. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dentysta69
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:55 pm Temat postu: |
|
|
dwa dni to jeszcze nie koniec świata . naprawde. ;p. a Ty stresujac sie. sprawiasz ze nawet za dwa dni nie przyjde :**
wyluzuj dziewczynko bedzie ok od takiegoczegos w ciaze sie nie zachodzu .
W zyciu bede Cie jeszcze wieksze stresy czekac wiec spokojnie ;() |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lilithek
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 6:46 pm Temat postu: |
|
|
hm, jestes pewny,ze od tego sie nie zachodzi w ciaze? bo mam identyczna sytuacje jak asiula-91 :p.tylko ja sie mniej jakos stresuje ^^. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 8:52 pm Temat postu: |
|
|
a jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku? co zapłodni komorke? powietrze??? ludzie gdzie wy byliscie na biologii.. nie wierze ze nikt o tym nie wspominał.... NIE MOZNA ZAJSC W CIAZE BEZ WYTRSYKU ostatni raz powtarzam. Polecam lekture naszego forum,,,,,od a do z. Wtedy nie bedzie napewno problemu z takim pytaniem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiula-91
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 9:36 pm Temat postu: |
|
|
ale w preejakulacie tez podobno sa plemniki. choc nie musza, ale jakis % ryzyka jest. a ja nie mam gwarancji, ze preejakulat nie polaczyl sie z moim sluzem:(((( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 10:51 pm Temat postu: |
|
|
daj juz spokoj z tym preejakulatem ja jakos juz z 4 lata kocham sie bez gumek i to nawet w plodne dni i w ciazy nie jestem
mowimy ci wszyscy ze szanse sa znikome wiec co sie martwisz?? wyluzuj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|