Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 11:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rowniez przylaczam sie do dziewczyn i popieram te teze zeby nie bylo Smile relaxx i przestan sie w koncu stresowac takimi glupotami jak preejakulat.
Powrót do góry
lilithek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 10:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro tak mowicie, to tak musi byc Razz. to teraz tylko czekam spokojnie na @ Smile.

asiula-91 - Ty sie tak nie stresuj tym, bo okres moze Ci sie przez ten stres duzo, duzo spoznic. zrob sobie test dla swietego spokoju.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
ja jakos juz z 4 lata kocham sie bez gumek i to nawet w plodne dni i w ciazy nie jestem

Pituszka bo Twoj facet juz obeznany i wie co kiedy ma nastapic Smile nie wszyscy jednak maja takie szczescie Wink

aha bez gumek w dni płodne ale do konca? chyba nie :>

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no w dni plodne jak czuje ze wytrysk blisko to sie wycofuje i i naczej konczymy Cool
Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc dostałam okres Smile w 33 dniu cyklu... tylko.. jakiś taki inny. Wróciłam z miasta i na majtkach miałam krew odcieniu brązowego, a jak sie wysiusiałam to już tylko troszkę kri, dosłownie 2 kropelki. zawsze jak dostaje to obfito od 1 dnia... powiedzcie co o tym myslicie.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 6:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czasami jest tak ze w pierszy dzien masz obfite krwawienie odrazu a czasem jest tak ze mas ztakie oto brazowe plamy - tez tak mam Smile na pewno jutro juz bedzie normalna krew i bedzie jej duzo Smile
Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no zobaczymy:)) dam jutro info co i jak. jak na razie troche bardziej wyluzowalam... uff... i dzieki wam wszystkim za pomoc:) to forum jest swietne.
Powrót do góry
lilithek

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie, nie zawsze 1 dnia musi byc obfity. zacznij sie martwic jezeli bedzie trwal krocej niz zawsze, czyli tak z 3 dni.

to teraz czekamy na moje @ :p
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

forum nie ma nic do rzeczy Razz . nie było wytrysku wiec nie ma ciazy Smile i bez forum bys okres dostała..ale dni płodne a przede wszystkim sluz to nie zabawka..trzeba o tym pamietac Laughing

Powrót do góry
pazur-51

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 12:10 pm    Temat postu: petting, czy mozna zajsc w ciaze ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wtam! Mam duzy problem Crying or Very sad w czasie gdy mojej dziewczynie sie spoznial okres jakies mniej wiecej 4 dni uprawialismy petting do tej pory nie ma okresu! Crying or Very sad czyli juz 10 dni... czy jest ona moze bys w ciazy? w czasie uprawiania pettingu dotknolem penisa 2 razy bylismy nadzy i nie doszlo do wytrysku... prosze o odpowiedz bardzo sie niepokoje! Confused

----edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu specjalnego
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 8 z 41