Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magius
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 3:45 pm Temat postu: |
|
|
witam mam pytanko. podczas stosunku pekla nam prezerwatywa mialo to miejsce 2 czerwca, mojej dziwczynie okres się skończyl 30 maja tabletkę escapelle zazyła ok 15 godzin od stosuku jak sądzicie czy szansa ze tabletka "po" zadziała jest w tym przypadku wysoka???? dziekuje za wszzelkie odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marta18
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 4:18 pm Temat postu: |
|
|
A Twoja dziewczyna ilu dniowe ma cykle i kiedy jej sie zaczał okres? Bo to jest dosyć ważne ale sądze że powinno byc ok, u mnie tabletka zadzialala a stosunek byl w dniu owulacji nie przejmujcie sie i przede wszystkim zachowajcie spokoj a bedzie ok
p.s. rozumiem ze do wytrysku doszlo w srodku? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magius
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 5:40 pm Temat postu: |
|
|
okres zaczał się 25 maja a skończył 30 cykle ma 26 dniowe, a jesli chodzi o wytrysk nie moge do konca stwierdzic czy nastapił wewnatrz poniewaz przezylismy totalny stres gdy poczulem ze prezerwatywa pekla |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniaaa
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 6:38 pm Temat postu: |
|
|
Przyjęcie tabletki w pierwszej dobie po-skuteczność 99%. (Podobno...) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marta18
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Nie martwcie sie bo stres nic nie pomoze, dzien stosunku to byl 9 dzien cyklu wiec bylo przed owulacja, spokojnie tabletka zdazy ja zahamowac i wszystko bedzie ok Nie martwcie sie tylko jak nie bedzie zadnych objawow typu nudnosci czy krwawienie poescapellowe bo to nic negatywnego a wrecz przeciwnie-swiadczy o tym ze tabletka zadzialala:) Ja mialam o wiele gorsza sytuacje bo wzielam tabletke w dniu owulacji i zadzialala a moglo przeciez dojsc do zaplodnienia, ale wiem co przezywacie bo mialam to samo, ciagle pisalam tu na forum i dziewczyny bardzo mi pomogly |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magius
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 8:46 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za szybkie i konkretne odpowiedzi..... a masz racje stres jest duzy i ciezko bedzie sie go calkowicie pozbyc pewnien az kolejny okres przyhdzie..... ale trzeba.... jeden pozytyw sytuacji ze moja dziewczyna trafila na swietnego ginekologa ktory nie robil problemow a niestety pierwsze telefony byly odmowne co do wypisania tej recepty....
p.s. kurcze upewnilem się i dziewczyna powiedziala mi ze przez ostatnie 3 miesiace miała cykl 30 dniowy a nie jak wczesniej 26 czy to bardzo zmienia postać rzeczy????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 8:59 pm Temat postu: |
|
|
zmienia o tyle, że jeszcze bardziej maleją szanse na ciążę, bo prawdopodobnie był to dzień niepłodny. ale dobrze, że wzięła tabse i wg mnie ciaży z tego nie będzie. bez względu już na płodne czy nie - escapelle jest skuteczna w 99% w pierwszej dobie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magius
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 9:13 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za odpowiedz pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marta18
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 9:27 pm Temat postu: |
|
|
emilka ma racje nie macie sie czym martwic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ana_
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 1:18 pm Temat postu: czekam.. |
|
|
Witam.. mam podobny problem jak kolega powyżej.
Cykle mam regularne zawsze co 29-30 dni. 30 maja dostałam okres.
skończył mi się we wtorek 3 czerwca... i później koło godziny 18:30 mieliśmy małą awarię zabezpieczenia (4 dzień cyklu).
około godziny 14:15 w środę 4 czerwca (5 dzień cyklu) wzięłam Escapelle - więc po około 20 h w pierwszej dobie.
Efektów ubocznych jak na razie nie ma- spałam wczoraj tylko całe popołudnie jak zabita. Jak oceniacie moje szanse na uratowanie się od ciąży?
błagam odpiszcie bo mam akurat taki okres w życiu, w którym nie moge zostać mamą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|