Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part.2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szans na ciąże ? Ty niemasz szans na ciąże. Po pierwsze antykoncepcja po jest bardzo skuteczna, a po drugie to były dni niepłodne. Myśle że nawet jak byś nie wziela tej tabletki to sznse były by marne. Musiał byś mieć mega pecha żeby zajść tak w ciąże, sama pomyśl twój partner musiał by miec jakies super ekstra wytrzymałe plemniki które by w tobie przeżyły około 10 dni, no i tabletka by musiała zawieść. Ciąży napewno brak
marta18

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 4:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szanse rzeczywiscie sa znikome, jednak wzielas tabletke to dodatkowo Cie uspokoi, ale nie przejmuj sie niczym bo ciazy napewno nie bedzie. Po pierwsze to byly dni nieplodne, po drugie wzielas tabletke a one naprawde dzialaja:) Gdyby nie dzialaly to wogole by ich nie bylo Smile I nie przerazaj sie jesli przeczytasz gdzies ze byly przypadki po ktorych dziewczyny zachodzily w ciaze bo w wiekszosci sa to zmyslane historie...pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
magdanikola

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 4:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny,mam nadzieję że mi jakoś pomożecie. 25 kwietnia miałam ostatnia miesiączkę (cykle mam co 28-29 dni). Wpadkę miałam 9 dnia cyklu,ok. 20 godzin pózniej wziełam tabletkę. Po 7 dniach wystapiuło krwawienie i trwało około 6-7dni zazwyczaj trwa jakieś 3-4. 23 maja powinnam dostać okresu a tu nadal nic. Robiłam testy wychodzą negatywnie(nawet dziś robiłam). Od wczoraj mam śluz biały i gęsty jak budyń. Juz sama nie wiem co o tym myśleć...Czy przyjąc ze to krwawienie było wcześniejszą miesiączką? Jak tak to w takim wypadku okresu powinnam dostac 7 czerwca-niby pobolewa mnie brzuch i plecy ale juz sama nie wiem Crying or Very sad proszę powiedzcie co o tym wszystkim myslicie bo juz opadam z sił a i nerwy mnie wykończą...
Powrót do góry
aniaaa

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale to chyba normalne, że po tabletce może się opóźnić krwawienie! Czasem nawet o badzo długo... ale cóz, hormony... Trzeba się uzbroić w cierpliwość... Ja czekam...
Powrót do góry
miśka 01

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 5:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny, tabletka działa. dla przypomnienia - 18 dc tabletaka po 38 godz. okres dzień wcześniej od planowanego. bardziej bolesny i obfity ale jak zawsze trwał 4-5 dni. dziś odebrałam wynik testu krwi beta HCG i jest negatywny Very Happy głowa do góry bedzie dobrze!!! wiem że dobrze mówić jak już po strachu ale trzeba mieć nadzieję. pozdrawiam wszystkie zmartwione Razz
Powrót do góry
ana_

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki dziewczyny jesteście kochane !! tak mi jest lepiej po waszych postach... wierzę, że wszystko będzie ok:)
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 8:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

magdanikola czekaj na wlasciwy okres. To krawienie to bylo krwawienie poescapellowe. Okres poprostu Ci sie pewnie spoznia. Byla juz mowa tutaj na forum o tym ze tabletka ta to ogromna bobma hormonow dla organizmu i czesto dziewczynom spoznia sie okres. Dlatego moim zdaniem musisz poczekac. A w ciazy napewno nie jestes bo zrobilas 2 testy i nic nie wykazalay Smile jak okresu nie bedzie dluzej niz 14 dni to wtedy mozesz udac sie do ginka na badanko, pozdrawiam
Powrót do góry
ana_

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka... a o moim przypadku co sądzisz? (str 34 ostatni post)... czytam Twoje posty.. i bardzo podnoszą na duchu...
Powrót do góry
miśka 01

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 2:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ana nie wiem jak pinezka sadzi ale ja uważam że ciąży z tego nie będzie bo 4 dzień cyklu to dni niepłodne. teraz pewnie tabletka tylko może namieszać ale głowa do góry bedzie dobrze Very Happy
Powrót do góry
aniaaa

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, a gęsty, biały śluz (taki jak przed okresem) występujący parę dni po zażyciu tabletki, utrzymujący się prawie 2 tygodnie, codziennie, to dobry znak? Mam nadzieję, że nie wróży on ciąży..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 35 z 41