Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kinga31
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Sluchajcie dziweczyny, jestem przerazona !!! Wlasnie zobaczylam dwie kreseczki. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli .....
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mamusia_Olivci
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 1:07 am Temat postu: |
|
|
no to świetnie tylko gratulować i zyczyć szczęścia tym razem:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panda_24
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 12:52 pm Temat postu: |
|
|
kinga31
3mam mocno kciuki, żeby było wszystko ok tym razem!!!
I nie stresuj się, bo fasolka to odczuje!
Pisz co tam u was:)
Pozdrawiam Ilona i Martynka ur. 13.06.2010 r
----------------------------------
*** Aniołek ZE +23.01.09r _________________ ***Aniołek ZE +23.01.09r |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jokoss1
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Kingo gratuluję Ci z całego serca tych dwóch kreseczek:)To są najpiękniejsze kreseczki świata |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga31
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki dziewczyny, ale i tak boje sie jak diabli choc sa momenty z uczuciem, ze wszystko jest OK, ale wole odsuwac to od siebie jak najdalej.
W czwartek ide na wizyte, pewnie zrobia mi usg. No zobaczymy. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli .....
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iza27
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Kingo Będzie dobrze, zobaczysz! Ja wiem, że tak sie tylko łatwo mówi, a w głowie siedzi co innego. Nic nie poradzimy, że to tak już na długo zastaje w psychice. Ale jestem dobrej myśli i wierzę, że tym razem Ci sie uda. Tyle już przeszłaś złego, że najwyższy czas na Ciebie
Czekam z niecierpliwością na wieści od lekarza. I nie denerwuj się, bo wiesz komu to teraz najbardziej szkodzi, prawda? ) Powodzenia!!! Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
A-Julia
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 10:37 am Temat postu: |
|
|
Kingo Bardzo serdecznie Ci gratuluję Zobaczysz teraz już musi być dobrze Limit zła które cię spotkało już wyczerpany tak jak pisała wcześniej Iza Teraz musi być już tylko dobrze Bądz dobrzej myśli I pisz co tam u ciebie Jak po wizycie u lekarza Pozdrawiam serdecznie
Dodano po 13 minutach:
Witam AnnaN Wiem co to znaczy usłyszeć takie słowa od lekarzy to jak wyrok śmierci Niestety ZE to bardzo poważna wada Moja Julcia zmarła po 3 dniach a miała mało wad Nie ma jej juz ze mną 9 miesięcy Ale mam znajomą u której jej córeczka też miał wady a jednak żyje ma juz prawie rok Jest malutka ale całkiem dobrze sobie radzi Wiec może tak do końca się nie poddawaj Z ta chorobą nigdy nic nie wiadomo Chciała bym cię pocieszyć choć w takiej chwilki to nie możliwe Ja ostatni mało się wypowiadałam na forum ale mnie zawsze pomagało jak tutaj z kimś porozmawiałam Więc i ty pisz jak najwięcej i pamiętaj że my tu ciągle jesteśmy Każda na innym etapie ale każda chętna pomóc innej mamie Trzymaj się i nie poddawaj Pozdrawiam Cie serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anna27
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 3:30 am Temat postu: |
|
|
Kingo serdecznie gratulacje 2 kreseczek, nic sie niemartw napewno wszystko bedzie dobrze , ja tez własnie zaczynam z meżem starać się o dzidziusia i też sie bardzo boje , trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panda_24
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 9:19 am Temat postu: |
|
|
Kochane kobietki!
Strach zawsze w nas będzie... Po tym co nas spotkało nie da rady inaczej.
Ja całą ciążę przechodziłam tak na prawdę w stresie, pomimo iż miałam wyniki biopsji kosmówki. Ale dopóki mała się nie urodziła ja chodziłam w nerwach - przed każdym USG nogi jak z waty.
Po pojawieniu się II kresek zróbcie badania inwazyjne (biopsja, amnio) wtedy zawsze to trochę spokojniej.
Ja w rodku czułam że tym razem jest ok, ale po tych przejściach mieszały mi się uczucia.
Teraz leży moja 2 miesięczna niunia i jest zdrowa. Dokuczają nam tylko kolki Ale powoli mijają
Jest nagrodą za wszystkie moje cierpienia i w tej chwili nie wyobrażam sobie życia bez niej!!!
A mój Aniołek w Niebie czuwa nad nami cały czas i w moim secu też ma swoje szczegóne miejsce
Pozdrawiamy Ilona i Martynka ur. 13.06.2010r
------------------------------------
*** Aniołek ZE +23.01.09 r _________________ ***Aniołek ZE +23.01.09r |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga31
|
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 5:22 pm Temat postu: |
|
|
W czw bylam na kontroli. No coz, zobaczylam bijace serducho, ale i tak jest jeszcze za wczesnie na cokolwiek. Powiedzieli, ze nastepna wizyta w 11tc. (5 tyg) i jesli dokladne usg pokaze chocby minimalne nieprawidlowosci to zrobia mi badanie. Jesli nie, to nie ma co podejmowac 1% ryzyka poronienia bo taki zawsze jest przy badaniach inwazyjnych. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli .....
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|