Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zespół Edwardsa, part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kinga31

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pią Sie 06, 2010 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sluchajcie dziweczyny, jestem przerazona !!! Wlasnie zobaczylam dwie kreseczki.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Mamusia_Olivci

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Sie 07, 2010 1:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to świetnie tylko gratulować i zyczyć szczęścia tym razem:)
Powrót do góry
panda_24

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Sie 07, 2010 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinga31

3mam mocno kciuki, żeby było wszystko ok tym razem!!!
I nie stresuj się, bo fasolka to odczuje!
Pisz co tam u was:)

Pozdrawiam Ilona i Martynka ur. 13.06.2010 r Smile

----------------------------------
*** Aniołek ZE +23.01.09r
jokoss1

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Sie 09, 2010 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kingo gratuluję Ci z całego serca tych dwóch kreseczek:Smile)To są najpiękniejsze kreseczki świata
Powrót do góry
kinga31

PostWysłany: Wto Sie 10, 2010 6:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki dziewczyny, ale i tak boje sie jak diabli choc sa momenty z uczuciem, ze wszystko jest OK, ale wole odsuwac to od siebie jak najdalej.
W czwartek ide na wizyte, pewnie zrobia mi usg. No zobaczymy.

Powrót do góry
Iza27

PostWysłany: Wto Sie 10, 2010 6:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kingo Będzie dobrze, zobaczysz! Ja wiem, że tak sie tylko łatwo mówi, a w głowie siedzi co innego. Nic nie poradzimy, że to tak już na długo zastaje w psychice. Ale jestem dobrej myśli i wierzę, że tym razem Ci sie uda. Tyle już przeszłaś złego, że najwyższy czas na Ciebie Very Happy
Czekam z niecierpliwością na wieści od lekarza. I nie denerwuj się, bo wiesz komu to teraz najbardziej szkodzi, prawda? Smile) Powodzenia!!! Pozdrawiam!
Powrót do góry
A-Julia

Wysłał podziekowań: 10
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Sie 12, 2010 10:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kingo Bardzo serdecznie Ci gratuluję Zobaczysz teraz już musi być dobrze Limit zła które cię spotkało już wyczerpany tak jak pisała wcześniej Iza Teraz musi być już tylko dobrze Bądz dobrzej myśli I pisz co tam u ciebie Jak po wizycie u lekarza Pozdrawiam serdecznie

Dodano po 13 minutach:

Witam AnnaN Wiem co to znaczy usłyszeć takie słowa od lekarzy to jak wyrok śmierci Niestety ZE to bardzo poważna wada Moja Julcia zmarła po 3 dniach a miała mało wad Nie ma jej juz ze mną 9 miesięcy Ale mam znajomą u której jej córeczka też miał wady a jednak żyje ma juz prawie rok Jest malutka ale całkiem dobrze sobie radzi Wiec może tak do końca się nie poddawaj Z ta chorobą nigdy nic nie wiadomo Chciała bym cię pocieszyć choć w takiej chwilki to nie możliwe Ja ostatni mało się wypowiadałam na forum ale mnie zawsze pomagało jak tutaj z kimś porozmawiałam Więc i ty pisz jak najwięcej i pamiętaj że my tu ciągle jesteśmy Każda na innym etapie ale każda chętna pomóc innej mamie Trzymaj się i nie poddawaj Pozdrawiam Cie serdecznie
Powrót do góry
anna27

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 13, 2010 3:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kingo serdecznie gratulacje 2 kreseczek, nic sie niemartw napewno wszystko bedzie dobrze , ja tez własnie zaczynam z meżem starać się o dzidziusia i też sie bardzo boje , trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje!!!
Powrót do góry
panda_24

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Sie 13, 2010 9:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochane kobietki!

Strach zawsze w nas będzie... Po tym co nas spotkało nie da rady inaczej.
Ja całą ciążę przechodziłam tak na prawdę w stresie, pomimo iż miałam wyniki biopsji kosmówki. Ale dopóki mała się nie urodziła ja chodziłam w nerwach - przed każdym USG nogi jak z waty.
Po pojawieniu się II kresek zróbcie badania inwazyjne (biopsja, amnio) wtedy zawsze to trochę spokojniej.
Ja w rodku czułam że tym razem jest ok, ale po tych przejściach mieszały mi się uczucia.

Teraz leży moja 2 miesięczna niunia i jest zdrowa. Dokuczają nam tylko kolki Wink Ale powoli mijają Smile
Jest nagrodą za wszystkie moje cierpienia i w tej chwili nie wyobrażam sobie życia bez niej!!! Smile

A mój Aniołek w Niebie czuwa nad nami cały czas i w moim secu też ma swoje szczegóne miejsce Smile

Pozdrawiamy Ilona i Martynka ur. 13.06.2010r Smile

------------------------------------
*** Aniołek ZE +23.01.09 r
kinga31

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 5:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W czw bylam na kontroli. No coz, zobaczylam bijace serducho, ale i tak jest jeszcze za wczesnie na cokolwiek. Powiedzieli, ze nastepna wizyta w 11tc. (5 tyg) i jesli dokladne usg pokaze chocby minimalne nieprawidlowosci to zrobia mi badanie. Jesli nie, to nie ma co podejmowac 1% ryzyka poronienia bo taki zawsze jest przy badaniach inwazyjnych.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 11 z 41