Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zespół Edwardsa, part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Małgos_26960

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 14, 2010 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asiah77 bardzo mi przykro.....
Mój synek,Dominik został aniołkiem miesiąc temu,więc naprawdę wiem co czujesz.
Jutro jest Dzień Dziecka Utraconego,bedę się modlić za wszystkie Edwardsowe aniołki i ich dzielne mamy.
Pozdrawiam Cię serdecznie i ściskam.
światełko dla Lenki: *******
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
asiah77

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 15, 2010 10:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi też jest ogromnie przykro, że powodem naszego bycia na tym forum jest smierć naszych dzieci lub ich walka o życie, walka z chorobą, z ZE
Dziękuję za wszystkie słowa otuchy Tak dziś jest ważny dzień dla nas, dla naszych rodzin i dla naszych Aniołków
Ja również zapalam dla nich światełka (***) I kiedy dziś będę na cmentarzu zapalała znicz na grobie Lenki, będę o nich pamiętać w modlitwie, i nas rodzicach, którzy próbują sobie poradzić z tą niewyobrażalną stratą, jaką jest odejście dziecka...
Powrót do góry
panda_24

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Paź 15, 2010 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

(*)(*)(*)

Światełka dla naszych Aniołków w tym ich szczególnym dniu.

Ilona i Martynka ur.13.06.2010r Smile
Mamusia_Olivci

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Paź 16, 2010 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asiah77 bardzo mi przykro, wiesz ja czasem zapominam o chorobie, staram sie zyc normalnie, ale jak czasem czytam ze kolejne dzieciatko umarlo, to wszystko wraca, i sama niewiem jak to kiedys przezyje... Olivcia jest z nami prawie 6 miesiecy i przyzwyczailam sie juz do tej codziennej opieki, jak i do wszystkich czynosci zwiazanych z nia, choc czasem roznia sie od normy, to niewyobrazam sobie tej chwili ktora kiedys nadejdzie. Strasznie sie tego boje a im dluzej ja mam tym wiem ze bedzie gorzej.
Dzis mi smutno, o tej chorobie nie mozna zapomniec nawet na chwile.
Powrót do góry
anna27

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 1:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Was bardzo serdecznie .

asiah77- bardzo mi kprzykro , naprawde wiem co teraz czujesz ponieważ sama przez to przeszłam .

Dziewczynki teraz musze się podzielić dobrą wiadomością prawdpodobnie jestem w ciąży pisze że prawdopodobnie bo dopiero 2 dzień okres mi się spóznia ale dzisiaj zrobiłam test i pokazały się 2 kreseczki Very Happy . Boże jestem taka szcześliwa normalnie niemoge uwieżyć że tak szybko poszło bo za pierwszym podejściem się udało . Teraz tylko sie modlę żeby sie ciąża potwierdziła i żeby dzidzia była zdrowa . Pozdrawiam serdecznie i bede pisać na bierzaco co u mnie słychać.
Powrót do góry
olaM

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MOJE GRATULACJE KOCHANA Exclamation TRZYMAM KCIUKI ZEBY WSZYSTKO BYLO W PORZADKU Exclamation NAPISZ POTEM CO I JAK, BO CZYJES SZCZESCIE JEST NADZIEJA DLA MNIE Exclamation
MAM NADZIEJE, ZE I JA NIEDLUGO BEDE GOTOWA NA DRUGA DZIDZIE Smile
Powrót do góry
Iza-Kinga

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 6:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anna27 - GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA - TYM RAZEM MUSI BYĆ WSZYSTKO DOBRZE Smile)))

Informuj nas na bieżaco.
Powrót do góry
panda_24

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anna27
Gratulacje!!!
ja również zaciskam kciuki Smile - Tym razem na pewno będzie ok!!! Smile

Ilona i Martynka ur.13.06.2010r Smile
Anna70

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anna27 gratuluję z całego serca i trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze!!! Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anno27 ja rowniez gratuluje ale jako moderator działu prosze o kontynuowanie tematu ciazy,jak i jej przebiegu w odp miejscu. -->
http://www.biomedical.pl/forum/28-vt9596.html?start=270

chyba ze ciaza przebiega nieprawidlowo... <tfu tfu> wtedy pisz tu gdzie teraz. Smile
pozdrawiam Mr. Green

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 22 z 41