Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zespół Edwardsa, part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anna27

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 1:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Wam dziewczynki bardzo serdecznie , obiecuje że będę pisać co u mnie i mojej dzidzi chociaż moderator przekierunkował mnie na inną strone forum , ale mam nadzieje że bede mogła tutaj pisać bo wiem jakie to dla was jest ważne i napewno jesteście ciekawe jak to się wszystko potoczy ja jestem pełna nadzei że z moją fasolką bedzie wszystko dobrze Very Happy , choć strasznie się boję . Pozdrawiam Was serdecznie!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kinga31

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze, jak tak patrze to kojarzy mi sie to z ying i yang - po zlej wiadomosci przychodzi dobra. Chyba matka natura wie co robi i rownowaga jest zachowana.

Na pweno bedzie tym razem dobrze.

A wy, mamy z ZE, trzymajcie sie cieplo. Wiem, ze kiedys znow zobaczycie usmiech na swojej twarzy.

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anna27 napisał:
obiecuje że będę pisać co u mnie i mojej dzidzi chociaż moderator przekierunkował mnie na inną strone forum

zawsze moga tam zagladac. ten temat jest poswiecony tylko i wylacznie ZE, wiec jesli ciaza przebiega prawidlowo to pisz tam gdzie Cie skierowałam Smile tutaj opisywane sa choroby Smile

Powrót do góry
olaM

PostWysłany: Pon Paź 25, 2010 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Izo-Kingo ida Twoje dni płodne...Czekamy na wieści! Także trzymam mocno kciuki, żeby wszystko dobrze się ułożyło Smile
Powrót do góry
Iza27

PostWysłany: Pon Lis 01, 2010 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Światełka dla naszych Kruszynek (*) (*) (*)
Powrót do góry
olaM

PostWysłany: Pon Lis 01, 2010 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DZISIEJSZY DZIEŃ JEST TAKI SMUTNY...
JA MAM ŁZY W OCZACH OD SAMEGO RANA Sad

Dodano po 38 sekundach:

[*] ZAPALMY ŚWIECZKĘ
Powrót do góry
A-Julia

Wysłał podziekowań: 10
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Lis 01, 2010 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Światełko dla wszystkich naszych aniołków Wiem że wszystkim którzy stracili dzieci dziś jest bardzo ciężko bo mnie jest
Powrót do góry
Iza27

PostWysłany: Wto Lis 02, 2010 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I dla mnie pojawiło się światełko w tunelu Razz Dwie kreseczki na teście Exclamation Obawy, radość, strach,szczęście ... to wszystko przeplata się z sekundy na sekundę. Kochane teraz naprawdę wierzę, że Nasze Aniołki czuwają cały czas nad nami i mimo swej "niemocy" za życia to maja wielką moc tam na górze.

Pozdrawiam wszystkich!!!I życzę podobnych wiadomości jak ta moja!!!
Powrót do góry
AnnaN

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Lis 02, 2010 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie!
Nie odzywałam się tak długo, ale 19 października pożegnałam moje maleństwo Sad Weronika żyła tylko 6 dni. Potwierdziły się wszystkie wady stwierdzone podczas ciąży. Było mi bardzo trudno pójśc na cmentarz 1 listopada.
Ale jak mówi mój synek - "Mamusiu nie martw się , masz aniołkową córeczkę, a ja aniołkową siostrzyczkę"
Powrót do góry
Iza-Kinga

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 02, 2010 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie,

OlaM - pytalas jak moje dni płode - kochane moje nie odzywalam sie bo znowu byly to trudne chwile dla mnie, bylam w ciązy - okazalo sie ze zaszłam w tym czasie jak bralam antybiotyk - a raczej 2 tyogdnie po ich braniu.

Ale niestety poronilam Sad - byla to bardzo wczesna ciaza - bo zaledwie 2 tygodnie miala - i dzisiaj lekarz mi potwierdzil - ale nie musimy odczekiwać i mozemy próbowac dalej... Jak sobie pomysle ze moze moglobybyć to chore dziecko, to wole by natura sama jej wyeliminowala na samym pocztaku.....

No cóz pomodlcie sie za mnie zeby i mi sie poszczescilo w tym m-cu.

Iza27 - gratuluje z całego serca - super !!!!

AnnaN - bardzo mi przykro Aniu z powodu odejścia Twojego maleństwa - jest już w niebie blisko wszystkich innych Aniołków - trzymaj sie ...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 23 z 41