Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anna27
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 1:56 am Temat postu: |
|
|
Dziekuje Wam dziewczynki bardzo serdecznie , obiecuje że będę pisać co u mnie i mojej dzidzi chociaż moderator przekierunkował mnie na inną strone forum , ale mam nadzieje że bede mogła tutaj pisać bo wiem jakie to dla was jest ważne i napewno jesteście ciekawe jak to się wszystko potoczy ja jestem pełna nadzei że z moją fasolką bedzie wszystko dobrze , choć strasznie się boję . Pozdrawiam Was serdecznie!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga31
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 10:16 am Temat postu: |
|
|
Kurcze, jak tak patrze to kojarzy mi sie to z ying i yang - po zlej wiadomosci przychodzi dobra. Chyba matka natura wie co robi i rownowaga jest zachowana.
Na pweno bedzie tym razem dobrze.
A wy, mamy z ZE, trzymajcie sie cieplo. Wiem, ze kiedys znow zobaczycie usmiech na swojej twarzy. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli .....
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 10:57 am Temat postu: |
|
|
anna27 napisał: | obiecuje że będę pisać co u mnie i mojej dzidzi chociaż moderator przekierunkował mnie na inną strone forum |
zawsze moga tam zagladac. ten temat jest poswiecony tylko i wylacznie ZE, wiec jesli ciaza przebiega prawidlowo to pisz tam gdzie Cie skierowałam tutaj opisywane sa choroby _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
olaM
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 3:18 pm Temat postu: |
|
|
Izo-Kingo ida Twoje dni płodne...Czekamy na wieści! Także trzymam mocno kciuki, żeby wszystko dobrze się ułożyło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iza27
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 1:38 pm Temat postu: |
|
|
Światełka dla naszych Kruszynek (*) (*) (*) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olaM
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 5:56 pm Temat postu: |
|
|
DZISIEJSZY DZIEŃ JEST TAKI SMUTNY...
JA MAM ŁZY W OCZACH OD SAMEGO RANA
Dodano po 38 sekundach:
[*] ZAPALMY ŚWIECZKĘ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
A-Julia
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 9:55 pm Temat postu: |
|
|
Światełko dla wszystkich naszych aniołków Wiem że wszystkim którzy stracili dzieci dziś jest bardzo ciężko bo mnie jest |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iza27
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 2:05 pm Temat postu: |
|
|
I dla mnie pojawiło się światełko w tunelu Dwie kreseczki na teście Obawy, radość, strach,szczęście ... to wszystko przeplata się z sekundy na sekundę. Kochane teraz naprawdę wierzę, że Nasze Aniołki czuwają cały czas nad nami i mimo swej "niemocy" za życia to maja wielką moc tam na górze.
Pozdrawiam wszystkich!!!I życzę podobnych wiadomości jak ta moja!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AnnaN
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 3:24 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie!
Nie odzywałam się tak długo, ale 19 października pożegnałam moje maleństwo Weronika żyła tylko 6 dni. Potwierdziły się wszystkie wady stwierdzone podczas ciąży. Było mi bardzo trudno pójśc na cmentarz 1 listopada.
Ale jak mówi mój synek - "Mamusiu nie martw się , masz aniołkową córeczkę, a ja aniołkową siostrzyczkę" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iza-Kinga
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie,
OlaM - pytalas jak moje dni płode - kochane moje nie odzywalam sie bo znowu byly to trudne chwile dla mnie, bylam w ciązy - okazalo sie ze zaszłam w tym czasie jak bralam antybiotyk - a raczej 2 tyogdnie po ich braniu.
Ale niestety poronilam - byla to bardzo wczesna ciaza - bo zaledwie 2 tygodnie miala - i dzisiaj lekarz mi potwierdzil - ale nie musimy odczekiwać i mozemy próbowac dalej... Jak sobie pomysle ze moze moglobybyć to chore dziecko, to wole by natura sama jej wyeliminowala na samym pocztaku.....
No cóz pomodlcie sie za mnie zeby i mi sie poszczescilo w tym m-cu.
Iza27 - gratuluje z całego serca - super !!!!
AnnaN - bardzo mi przykro Aniu z powodu odejścia Twojego maleństwa - jest już w niebie blisko wszystkich innych Aniołków - trzymaj sie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|