FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
A-Julia
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 5:05 pm Temat postu: |
|
|
Justin bardzo serdecznie Ci wpółczuję trzymaj się Światełko dla Twojego aniołka Jesteśmy wszystkie z Tobą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panda_24
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 9:40 pm Temat postu: |
|
|
justin
tak mi przykro. (*) dla Twojego Aniołka .
Ilona i Martynka ur.13.06.2010r _________________ ***Aniołek ZE +23.01.09r |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anna70
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Justin, bardzo współczuję, jesteśmy z Tobą. Światełko dla Twojego Aniołka, jest już bezpieczny, spokojny i szczęśliwy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justin
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 11:48 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, bardzo dziekuję za te słowa pocieszenia. wiem, chce wierzyć w to, że Jemu jest tam lepiej, że nie cierpi. Zresztą, Mój synuś nie cierpiał, tak po prostu sobie spał. Kiedy tuliłam Go do swojego serca...patrzył na mnie swoimi małymi oczkami i ...i mam nadzieję, ze czuł miłość jaką Go obdarowaliśmy.
Wiecie, któras już wcześniej napisała, ze juz chyba na zawsze będzie związana z tym forum.będąc jeszcze w ciaży, pomyślałam,ze jak urodzę, to zamknę ten rozdział, że nie będę pisać ale.... nie, nie mogę tak po prostu, dlatego...JA ciągle JESTEM, BĘDĘ. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olaM
|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 12:14 am Temat postu: |
|
|
Jestesmy tutaj po to, zeby sobie pomagac nawzajem. Pocieszac, doradzac, wspierac... Nikt nie jest Nas w stanie zrozumiec tak dobrze jak My same. Tazke pisz tyle ile potrzebujesz a my w miare mozliwosci postaramy sie jakos Cie wesprzec:) Pamietaj, ze nie jestes sama.
Mam nadzieje, ze w niedlugiej przyszlosci bedzie w Nas wiecej pozytywnej energii i bedziemy mogly pisac o tych przyjemniejszych rzeczach:)
Pozdrowienia Babeczki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga31
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 6:32 pm Temat postu: |
|
|
Chyba wszystkie zabiegane przed swietami bo tu taka cisza. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli .....
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
justin
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Witam was drogie mamy. Chciałam tylko napisać, że myślę o Was bardzo serdecznie,że BRAKUJE MI MOJEGO SYNKA, ze jestem zła na to, że kupuję znicza a nie zabawki i...że w ogóle są takie paskudne choroby:(na to ze ja chciąłam dzieciatka a ktoś kto nie chce to Je ma, a potem wyrzuca do reklamówki lub porzuca na śmietniku.MAM ŻAL..tylko nie wiem do kogo???Przepraszam,nie powinnam.
kiedy urodziłam, była piekna pogoda, taka jeszcze jesień, teraz od 2 tyg mamy zimę i tłumaczę sobie, że mój syneczek wraz z innymi-Waszymi aniołeczkami muszą sie TAM świetnie bawić skoro co chwile pada śnieg, i wtedy nawet się uśmiecham. Jeśli będe wariowac, a wy to zauważycie to prosze...zareagujcie.Dobranoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panda_24
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 3:11 pm Temat postu: |
|
|
justin to wszystko jeszcze takie "świeże"-czas zabliźni rany, a Twój aniołek zawsze będzie nad Tobą czuwał!
Ilona i Martynka 6m-cy _________________ ***Aniołek ZE +23.01.09r |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olaM
|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Masz prawo sie zloscic i miec pretensje do zycia, do kazdego... To jest normalna reakcja. W takich chwilach gdzie czlowiek jest bezradny i cierpiacy takie zachowanie jest standardowe. Moze to nie ladne ze tak napisze, ale pomysl ze nie tylko Ciebie spotkal taki los, ze nie jestes sama. Ze my cierpimy-cierpialysmy tak samo jak Ty. Kazda z Nas dopadl ten sam bol. Najpierw dano Nam szczescie, a chwile potem odebrano. I nikt nie wie czemu tak sie stalo, dlaczego akurat My... Moze byl w tym jakis cel...moze poprzez to "doswiadczenie" mialysmy sie czegos nauczyc...bo przeciez nic nie dzieje sie bez przyczyny. Kto wie. Teraz napewno nie jestemy juz takie prozne i zycie pokazalo Nam, ze zlamany paznokiec lub odrosty na glowie nie sa najwazniejsze w zyciu, ze ludzie maja wieksze problemy. Ze jednak zdrowie jest cenniejsze niz Nam sie wydaje. Jakos to sobie probuje wszystko poukladac i wytlumaczyc zeby nie zwariowac. Przestalam pytac DLACZEGO, choc jest bardzo ciezko. Bo w takich chwilach tylko to pytanie siedzi w glowie i sercu, ale staram sie na sile znalezc sens calej tej zaistnaialej sytuacji.
Z czasem zaczniejsz patrzec na te cala sytuacje inaczej, nigdy nie zapomnisz ale bedziesz sobie radzic lepiej, a i przyjdzie czas na kolejne dzieciatko, ktore wynagrodzi Ci wszystkie bole i troski. Tak jak jest w przypadku Pandy i Martynki:* Spojrz na Nia, ona jest Nasza nadzieje na to, ze mozna miec drugie zdrowe dziecko i byc znowu w pelni szczesliwa.
aha staraj sie panowac nad Soba, kontroluj swoje zachowanie. Nie popadaj w histerie, jak chcesz plakac to placz, jezeli potrzebujesz krzyczec to krzycz. Znajdz sobie zajecie. Sprzataj, spotykaj sie z ludzmi, zadbaj o siebie. Bedzie Ci latwiej. Ja sie zapisalam na sile do szkoly, zeby zajac czyms mysli. Zeby robic cos innego niz rozpaczac. I pamietaj nie poddawaj sie. Przeciez Twoje kolejne dziecko bedzie potrzebowac kiedys normalnej, wesolej i szczesliwej mamy! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AnnaN
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 6:39 pm Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny!!
Własnie odebrałam wyniki badań cytogenetycznych. Trwało to bardzo długo, bo moja Weronisia miała pobierana krew na te badania 13 października, a wyniki dopiero teraz. Niestety zmarła 6 dni później i strasznie za nią tęsknę
Wyniki są następujące: trisomia regionu 3q23q29 oraz delecja regionu 22q13. Niestety nie wiem co to znaczy, bo wizyta u genetyka była niemożliwa - brak limitu na 2010 r i jeszcze nie podpisana umowa z NFZ na 2011. Nie wiem co to oznacza, lekarz, który prowadził Weronikę też za bardzo nie potrafił wytłumaczyć nam tego. Chyba na razie spróbuję jeszcze zapytać u lekarza rodzinnego.
justin - kiedy był pogrzeb Weroniki 21 października, było słoneczko i kiedy przybyliśmy na cmentarz zaczął pruszyć delikatny śnieżek. Też sobie pomyślałam, że aniołki teraz się ciesza i skaczą aż im piórka lecą, że mały aniołeczek do nich dołączył. A za kilka kolejnych dni spotkałam kobietę na cmentarzu, która powiedziała mi żebym się nie martwiła, bo brakowało im aniołka więc go wezwali do siebie.
I wiecie co, mam czasem wrażenie ,że ktoś za mna stoi, zwłaszcza jak coś robię w kuchni. Na początku myślałam, ze to moja 2,5 letnia córka Patrycja. Kiedy się odwracam nikogo tam nie mao. Ja wiem że to moja Weronisia nas pilnuje, jest naszym osobistym aniołkiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|