Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból jąder bez urazu

Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Nie Gru 11, 2005 4:23 pm    Temat postu: Ból jąder bez urazu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój chłopak powiedział mi wczoraj że od jakiegośmiesiąca bolą go jądra. Nie cały czas tylko czasamii i nie na dotyk. Jak na mój gust to nie są powiększone, ale się zaniepokoiłam zwlaszcza ż e się wstydzi iść do lekarza Embarassed Oczym to może świadczyć? Wiem że na pewno nie miał żadnego urazu.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Gru 11, 2005 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może to być wywołane wieloma rzeczami. Starałem sie znalesć cos konkretnego, ale naprawde musiał bym wypisać dosc długą litanie mozliwości. Od ucisków podczas snu po guzy.

Co do wstydu przed lekarzem to jest problem. problem który jest jak najbardziej do pokonania.

Z tego co piszesz to on może liczyć na twoje wsparcie, to wazne. aby mił świadomość że co kolwiek to nie bedzie jesteś z nim. Faceci boją sie isć przeważnie dlatego aby nie wykryć czegoś złego. Od takie nasz durnowate myślenie że jak nie wiadomo to jest mniej groźne niż wiadome. Co oczywiście jest kompletną bzdura Wink

sama pewnie przechodziłaś przez pierwsza wizyte u ginekologa, więc miejwiecej wiesz co może powodowac strach przed lekarzem tej specianości. Myśle ze rozmowa powinna go zmotywowac, może nie do końca i to odrazu przekonać o słuszności ale przekonać aby poszedł.

Życze powodzenia i mam nadzieje ze to nic groźnego

P.S.
(wiem że spodziewałaś sie jakieś diagnozy co to jest jak sie leczy i czy to groźne, ale ja nie jestem kompetetny do tego typu stwierdzeń i nie wiem czy który kolwiek lekarz odważył by sie zrobi to przez internet).
Bydz może znajdzie sie kotś kto przeszedł coś podobnego jak twój chłopak w tedy moze sie dowiesz coś wiecej, ale pamietaj że kazdy przypadek jest indywidualny mimo podobnych objawów oraz każdy należy skonsultowac z lekarzem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Nie Gru 25, 2005 3:17 am    Temat postu: Ból jądra Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od jakis 2 dni boli mnie tylko prawe jadro, a dokladniej takjakby ktoras z zyl w nim . nie jest to jakis ciezki bol tylko takie uczucie jakkby ktos sciskal. badalem jadra i po scisnieciu jednej z zyl wewnatrz odczuwam bol . mam tez jakas mala kuleczke wewnatrz ale nie na jadrze. nie wiem co robic bardzo sie boje o raka... prosze niech mi ktos odpowie ... nie mam teraz za bardzo jak isc do lekarza bo sa swieta , a jak ktos zna prywatnego urologa z wroclawia ktory przyjmuje w tym okresie to bardzo bym prosil o podanie jego numeru badz danych...
PROSZE BARDZO O POMOC jestem bardzo wystraszony
Powrót do góry
pt
Gość

PostWysłany: Nie Gru 25, 2005 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem. jak dlugo moze utrzymywac sie bol jader po uderzeniu. raczej nie zbyt silnym;]
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 25, 2005 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli nie zostalo nic naruszone to pare godzin nawet. Jeżeli jednak dłużej bolą nalezy udać sie do lekarza bo być może zostało coś uszkodzone lub mocniej obite Wink
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 25, 2005 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odsyłam do tego tematu
http://www.biomedical.pl/forum/viewtopic.php?p=1110#1110

I proszze na przyszłosć o czytanie forum a potem pisanie nowych tematów Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Gru 25, 2005 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki. a jezeli to bylo tak ze nie bolalo przez 1 dzien a potem znowu boli..heh:) to myslisz ze lepiej udac sie do lekarza??
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 25, 2005 11:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli coś cie niepokoji bądz dolega lepiej udać sie do lekarza. Na jednej szali masz wstyd czy dziwne uczucie na drógiej swoje zdrowie Wink swoją płodność. Ja bym wolał sie przemudz Wink
Powrót do góry
GOŚĆ
Gość

PostWysłany: Nie Lut 05, 2006 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest mi niezrecznie pisac o tym ale niemam wyscia bo narazie niemam zamiaru isc do lekarza!! ale mnie to nie zapokoiloooooo
od jakiegos czasu bola mnie jadnra tak bez powodu!! i kiedy sie siada abo je dotyka od spodu to strasznie boli a nadodatek tez boli jak sie dotyka miejce nad penisem blisko brzucha!!!!!! przektem nic ztego nierobilem ale ostaknio jak uprawialem sex a raczej zaczynalem po paru chwilach tuz po zalorzeniu gumki jednym slowem opad mi nie moglem nic zrobic!!!!!!!!!!!!! Embarassed wszytskiego prubuwalem moj kooteek tez!!!! to bylo straszne nigdy czego takiego niewidzialem ale sobie wytlumaczylem to ze zalorzylem gumke zneczulajaca,a pozatym zawodyy sie toczyly w samochodzie w srodku miasta......!!!! prosze was ojakas odpowiec moze ktos mial cos podobnego , albo czasem tak sie zdarza...........Sad(((((...
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lut 05, 2006 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no ten środek "znieczulający" nie działa w taki sposób.

Opadanie przyjaciela z sił to wynik zmniejszonego krążenia krwi w nim. A ten środek powoduje tylko że bodzce z zewnątrzą musza być silniejsze niż zwykle bys potrzebował do osiągnięcia orgazmu.

To nie zwidoczenie mieśni Wink aby ochodziło dot akeigo skutku (pozatym nie ma tak silnych środków stosowanych nazewnątrz organizmu) nie ma maści żeli ani innych specyfików które dały by rade zwiodczyć mieśnie w taki sposób, wszystkie znieczulenia w sztyftach, kremach czy żelach to poprostu pewnego rodzaju cieńka osłonka która niepozwala bodzcą być wyczuwanym przez receptory, dlatego nic sie nie odczówa Wink

A w prezerwatywie jest to naprawde lekki środek nie mogący dużo niwelować bodzców Wink

Co do opadania przyjaciela to mógł być to stres. Często jest tak gdy głowa jest zaprzatnięta innymi sprawami, nie da sie wystarczająco skupić a gdy sie zauwazy taką sytacje no to już umar w butach, lepiej poprostu położyć sie poprzytulać pocałować i zasnąć Wink O wielel lepiej to robi niż meczenie sie w niezręcznej sytacji.

Co do bólu to jednak radził bym iść do lekarza. Nie warto bagatelizować takich objawów jeżeli występują co jakiś czas i nie zna sie jakiegoś oczywistego powodu tego bólu (jak sie udeży w coś jajkami to no oczywiste że mogą troche boleć Wink - ale jeżeli nic podbnego nie mialo miejsca i ból przyszedł z "nikąd" to trzeba tos prawdzić)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 1 z 10